Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Sanering, Sprenging i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

888 Siste år
220 Siste 3 mnd
58 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kristiansund videregående skole - Rive- og graveentreprise for bygg 08

Registrert Dato: Mandag 04. Februar 2013

Møre og Romsdal fylkeskommune innbyr til anbudskonkurranse på følgende entreprise i forbindelse med Bygg 08, Btr. 1 ved Kristiansund vgs.:  Rive- og graveentreprise for bygg 08.
Entreprisen omfatter riving av eksisterende bygg 8, samt klargjøring av byggegrop. I gravearbeidene inngår rensk på fjell og sprengning i deler av byggegropa.
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp).
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.
Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet. Det nye tilbudet må tilfredstille samtlige formalkrav.
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan dere skaffe på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.
 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Entreprisen omfatter riving av eksisterende bygg 8 ved Kristiansund vgs, samt klargjøring av byggegrop. I gravearbeidene inngår rensk på fjell og sprengning i deler av byggegropa.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Sanering, Sprenging

Anbudskonkurranse, Bygg, Elektronisk, Fører, Heller, Riving, Utløp

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Fredag 08. Mars 2013