Asfaltering, Entreprenør, Maskinentreprenør, Sprenging, Vann & avløp i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1321 Siste år
370 Siste 3 mnd
128 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kroka boligfelt, etappe 3

Registrert Dato: Torsdag 26. Mai 2011

Arbeidet består i opparbeidelse av veier, VA-grøfter og kabelgrøfter.
Veier:
Det inngår ca. 365 m vei, der ca. 280 m har asfaltert bredde på 4,5 m + breddeutvidelse i kurver + 0 25 m grusskulder på hver side, ca. 70 m har asfaltert bredde på 3,5 m + breddeutvidelse i kurver + 0,25 m grusskulder på hver side og ca. 15 m grusvei med total bredde på 3,25 m.
Veiene er ikke grunnboret, men ut fra det vi har erfart på tidligere etapper er jordlaget (skogbunn) mellom 0 og 0,8 m. Det må derfor regnes med at det blir sprenging på alt av veier og at mye av det blir flåsprenging.
VA-grøfter:
Det skal sprenges og graves tilsammen 359 m hovedgrøfter, ca. 108 m stikkledningsgrøfter og ca. 40 m forholdsvis grunne slukgrøfter. Langs grøftene skal det settes ned 3 vannkummer, 18 spillvannskummer, 11 overvannskummer og 4 slukkummer. Grøftene vil være kombinerte grøfter med mellom 0 og ca. 0,8 m løsmasse over fjellet.
Kabelgrøfter:
Det antas at kabelgrøftene stort sett vil følge VA-grøftene, men før prising av posten må traseene avklares med kabeletatene som planlegger sine grøfter ut fra fornuftige trafo- og skapplasseringer. Grunnforhold som ovenfor. Det presiseres at kabelgrøftene skal ligge med en avstand til VA-grøftene som gjør at eventuelle reparasjonsarbeider på VA-nettet ikke hindres av kabler eller kabelrør.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere