Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Kunstgressbane Gullaug

Arbeidet omfatter uttrauing av eksisterende topplag og oppbygging av underlag for ny ballflate. (Vedlegg 1. 5) Banen ligger bak Gullaug skole på Lierstranda Gnr 112 Bnr 1/1.
Arbeidsoperasjoner:
Fjerning av det eksisterende toppdekket (ca. 15 cm)
Nytt drenssystem rundt banen med infiltrasjonskum (ringledning)
Drenslag
Fiberduk
Telesikring med xps 60 mm kn300,
Oppbygging av banen med bærelag og finavretting
Kantstein (innramming kunstgressflate)
Kunstgressflate
Lysanlegg
Adkomst i henhold til vedlagt skisse (Vedlegg 1. 4).
Dekke skal være av typen «non fill» og ikke inneholde gummigranulat.
Det er forutsatt kantstein på ytterkant av sikkerhetssonen som skal ligge jevnt med både gress og kunstgress uten sprang. Overgangen fra kantstein til eksisterende terreng skal skrånes i slak vinkel for klipping med stor plenklipper. Det skal legges ferdigplen i skråningen med min. 8 cm. Vekstjord egnet for ferdigplen.
Det skal ikke leveres utstyr i prosjektet.
Banen skal merkes med inntufting av hvite kunstgressfibre av samme kvalitet som gresset for øvrig. Linjer for omramming av spilleflate og midtlinje. (20 x 30 meter)
Flomlysanlegg 100 lux (led), med en jevnhet på 0, 6. Antall master og plassering må avklares av tilbyder. Graving av kabelgrøft med trekkerør inkl. Kabling fram til skolens yttervegg. Her legges tilstrekkelig med kabel i kveil for senere tilkopling i eksisterende skap i skolens kjeller. (ca. 25 meter). (Vedlegg 1. 6) Lysanlegget skal tilfredsstille kravet til idrettsbelysning ns en 12193. (Lysberegning vedlegg 1. 7)
Det skal etableres en fin overgang (planering) til tilstøtende områder med ferdigplen (gjelder overgang fra spilleflate ned til eks terreng).
Rundt spillflaten under drenslag skal det etableres en drensledning (ringledning) med utløp i infiltrasjonskum (tilpasses terreng).
Anbud id:
708162
  • Sted:
    Lier
  • Registrert:
    Onsdag 24. Mars 2021

Lignende oppdrag i Østfold

3 anbud