Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1735 Siste år
467 Siste 3 mnd
118 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kunstisfalter - oppgradering av kjøleanlegg/ kuldeteknisk rom

Registrert Dato: Tirsdag 19. Mai 2009

Kuldemaskineriet i Furuset Forum har ikke kapasitet til også å dekke den planlagte utendørsbanen. Det planlegges derfor at det eksisterende kjøleanlegget suppleres slik at det både dekker den nye utendørsbanen og samtidig også har tilstrekkelig kapasitet til å sikre driften av isflaten i Furuset Forum.
Ved Løren ishall planlegges en kunstisflate på (32 x 40) m2 uten ordinært vant rundt, men slik at det er muligheter for to minibaner a (19 x 32) m2. På Frogner stadion har det de siste årene vært en kunstisflate på (44 x 66) m2. Frogner stadion er under omlegging, og kjølecontaineren er tenkt gjenbrukt på Løren.
For begge anleggene gjennomføres grunnarbeidene og lysanleggene i egne entrepriser. Kuldeentreprisen er delt i to deler. Denne konkurranse gjelder del 1 og omfatter oppgradering av kjøleanlegg/ kjøleteknisk rom i Furuset Forum. Del 2 gjelder opparbeidelse av banelegemer på Furuset og Løren. Del 2 vil bli kunngjort i egen konkurranse.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger

Entrepriser, Omlegging, Oppgradering

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 08. Juni 2009