Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3645 Siste år
1253 Siste 3 mnd
344 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kunstisflater - banelegemer 2009

Registrert Dato: Fredag 26. Juni 2009

Denne konkurransen gjelder etablering av banelegeme for 2 stk utendørs isbaner. De to banene skal ligge utenfor hhv Furuset Forum og Løren Ishall.
Ved Furuset Forum planlegges en kunstisbane på (30 x 60) m2 med ishockeyvant. Idrettsetaten har kjøpt et brukt vant fra Hamar OL-amfi, og dette skal gjenbrukes på Furuset. Etter som Furuset IF organiserer en omfattende ishockeyaktivitet, er det naturlig å tenke seg at bruken vil bli delt mellom organisert trening / kamper og ?løkke-aktiviteten?.
Kuldemaskineriet er plassert i Furuset Forum. Oppgradering av dette maskineriet, bl.a. for å øke kapasiteten til også å dekke den nye utendørsbanen, skjer i egen entreprise. Det samme gjør utførelsen av grunnarbeider og levering/montering av et lysanlegg.
Ved Løren ishall planlegges kunstisflate på (30x42)m2. Også Hasle Løren IL organiserer en omfattende barne- og ungdomsvirksomhet, Anlegget planlegges likevel uten et ordinært vant som en ytre avgrensning. Produksjon av kulde på Lørenbanen vil skje fra en prefabrikkert kjølecontainer som oppdragsgiver har benyttet på Frogner stadion. Utførelse av grunnarbeider og levering/montering av lysanlegg gjennomføres i egne entrepriser.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker

Entrepriser, Grunnarbeider, Lysanlegg, Oppgradering

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 27. Juli 2009