Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Kuventræ urnefelt - generalentreprise

Prosjektet omhandler et ubrukt gravfelt på Kuventræ gravplass i Bjørnafjorden kommune som skal opparbeides som urnefelt og navnet minnelund. Størrelsen på berørt gravplassareal utgjør ca. 1500m2 og omfatter ca. 500 nye urnegraver, hvorav ca. Halvparten er tradisjonelle urnegraver og de resterende er urnegraver i navnet minnelund. Området har tidligere vært jordbruksareal, og det antas ikke at det foreligger forurensede masser på området.
En stor andel av eksisterende masser må erstattes med egnede masser for urnegraver. Området skal dreneres med drenerende masser samt drensrør. Det skal også etableres et regnbed for overvannshåndtering.
Det skal etableres en navnet minnelund fordelt på to minnesteder (minnelund nr 1 og nr 2) med benker og omkransende vegetasjon. Minnesmerker av natursteinsblokker. Det skal opparbeides helleganger av skifer. Hellegangene til minnestedene skal være universelt utformet.
Arbeidene omfatter grunnarbeider, ledningsarbeider og anleggsgartnerarbeider.
Ferdigstillelse av minnelund nr 2, ut over grunnarbeider og en midlertidig beplantning, tas ut som opsjon. Dersom det foreligger tilstrekkelige budsjettmidler vil begge minnelundene opparbeides i sin helhet. Eventuell opsjon vil innløses innen 3 år.
Anbud id:
769009
  • Sted:
    Bjørnafjorden
  • Registrert:
    Fredag 19. November 2021