Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Kvalifikasjonsfase - EØS 071-2019 Felles løsning for billettering, kasse og booking

Kjernefunksjonaliteten til løsningen er å dekke krav til kasse, booking og billettkjøp, inklusiv automatiske prosesser for dagsoppgjør, avstemming, avvikshåndtering og oppdatering av regnskapet. En forutsetning er at løsningen er fullt integrert med Bergen kommune sitt økonomisystem - ubw økonomi. Kontantomsetning er et risikoområde hvor det kreves gode rutiner for intern kontroll, og bokføringsloven setter strenge krav til dokumentasjon. Integrasjon og automatisering vil bidra til bedre kontroll på inntektene og vil gi tidsbesparelser i flere ledd.
Det er et overordnet mål i Bergen kommune at prosesser skal digitaliseres i størst mulig grad, større grad av selvbetjening og bruk av flest mulig fellesløsninger for å unngå duplisering av funksjonalitet i flere systemer. Det er derfor behov for en skyløsning med fokus på brukervennlighet og selvbetjeningsmuligheter for kasse, booking og billettkjøp til aktiviteter i kommune. i tråd med utviklingen i dagens samfunn og forventinger til selvbetjening fra innbyggerne er det behov for at løsningen kan håndtere alle typer betalingsformer til dagens teknologi, som betaling med kort, mobil og påfyllingskort/ gavekort.
Ved ungdomskolene betaler elevene lunsj i kantinen med et påfyllingskort som er knyttet til dagens kasseløsning. Kunden ønsker en samlet løsning som inkluderer påfyllingskort med muligheter for digital påfylling. Bruksområdet til påfyllingskort vil ikke være begrenset til kun skolekantiner.
Anbud id:
641048
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Torsdag 30. April 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Vestland

1 anbud