Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3487 Siste år
939 Siste 3 mnd
282 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kvalifikasjonsordning for entreprenører - utførelse av vann- og avløpsanlegg

Registrert Dato: Mandag 27. Desember 2010

Bergen kommune har ca. 900 km vannledninger og ca. 1200 km avløpsledninger. Målet er å fornye 1 % av ledningsnettet årlig. Samtidig er det behov for å utvide vann- og avløpssystemene med nye anlegg. I langtidsbudsjettet er det satt av ca. 240 mill. kr årlig til arbeid på ledningsnettet.
Denne anskaffelsen gjelder kvalifisering av entreprenører til nyanlegg og fornying av vann- og avløpsanlegg ved ordinær graving. Det vil bli utlyst egne kvalifikasjonsordninger for entreprenører til nodig-arbeider og for undervannsentreprenører.
Spesielle anlegg som for eksempel avløpsrenseanlegg, vannbehandlingsanlegg og damkonstruksjoner er ikke omfattet av kvalifikasjonsordningen. Vann- og avløpsetaten tar i disse sakene forbehold om særskilt kunngjøring på ordinær måte i henhold til Lov og Forskrift om offentlige anskaffelser.
Gjennomføring av konkurranser med kvalifikasjonsordning, medfører at oppdragsgiver ikke behøver å foreta ny kvalifisering av leverandør ved innhenting av tilbud, så fremt konkurransen gjennomføres innenfor kvalifikasjonens formål.
Kun prekvalifiserte leverandører vil få anledning til å delta i konkurranser som ligger innenfor kvalifikasjonsordningens formål. Oppdragsgiver vil i den enkelte konkurranse utarbeide et konkurransegrunnlag, og tildeling av oppdrag vil skje på grunnlag av tildelingskriterier fastsatt i dette konkurransegrunnlaget.