Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

203 Siste år
68 Siste 3 mnd
17 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kvalitetssikring, drift og administrasjon av refusjonsordningene for spillolje og trikloreten (TRI)

Registrert Dato: Mandag 03. September 2012

Klima- og forurensningsdirektoratet (Klif) ønsker tilbud på konsulenttjeneste for kvalitetssikring, drift og administrasjon av refusjonsordningene for spillolje og trikloreten (TRI). Oppdraget gjelder refusjonsanmodninger mottatt i perioden 01.01.2013 ? 31.12. 2013. Leverandør skal kvalitetssikre innkommende anmodninger og eventuelt anbefale utbetaling av refusjon overfor Klif. Dersom det er tvil om vilkårene for refusjon er oppfylt, skal leverandør forsøke å avklare saken. Dersom leverandør mener at vilkårene for refusjon ikke er oppfylt, skal leverandør oversende saken til Klif for vurdering og avgjørelse. Klif forestår selv utbetaling av refusjon eller vedtak om avslag.
Leverandør skal også holde oversikt over aktørene i refusjonsordningene og bistå Klif ved behov.
Dersom refusjonsordningen for spillolje utvides, vil oppdraget bli utvidet i henhold til opsjonen beskrevet i bilag 1 til avtalen (kapittel 1.3).
Det er en mulighet for forlengelse av inngått avtale med ett år av gangen. Avtalen kan ikke fornyes lenger enn til 31.12.2016, jf. forskrift om offentlige anskaffelser (FOA) § 14-4(k).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Drift, Leverandør

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Mandag 15. Oktober 2012