Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

625 Siste år
130 Siste 3 mnd
37 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kvalitetssikring og testing av esporingsløsningen

Registrert Dato: Fredag 20. Mai 2011

1. QA: Utføre fortløpende kvalitetskontroll av utviklingen hos leverandør av eSporingsløsningen. QA skal avsjekke at leveransene er av en slik kvalitet og innhold at de møter/ oppfyller de krav som kunden har stilt. QA skal også fokusere på at løsningen leverandøren utvikler kan driftes, videreutvikles og vedlikeholdes på en god måte for kunden. Dette arbeidet skal pågå fra videreutvikling av eSporingsløsningen starter, til denne leveransen er godkjent. QA-arbeidet skal pågå i nær dialog med eSporingssekretariatet, også på et overordnet nivå.
2. Testing: Leverandøren vil tilgjengeliggjøre funksjonalitet i bestillingen etter hvert som den ferdigstilles. Kunden skal fortløpende teste funksjonaliteten og avklare hvorvidt/når ønsket funksjonalitet kan anses som levert av leverandøren.
3. Akseptansetesting: Etter at leverandør av eSporingsløsningen har fullført all avtalt utvikling, og gjennomført sin egen test av dette (systemtest), skal kunden utføre sin akseptansetest. Denne testen har som formål å finne feil og mangler i levert funksjonalitet. Akseptansetesten er kundens mulighet til å påpeke større og mindre feil/mangler i den totale leveransen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Kvalitetskontroll, Leverandør

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 06. Juni 2011