Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Kvalitetssystem - Invitasjon til markedsdialog

Narvik kommune ønsker et system for å sikre kvalitet og systematisk kvalitetsforbedring. Vi er opptatt av systemkvaliteter som for eksempel brukervennlighet, oversiktlighet, tilgjengelighet, flyt i prosesser, integrasjonsmuligheter og support. Narvik kommune sitt nye kvalitetssystem blir vårt viktigste verktøy for kvalitet og utvikling inn i fremtiden. For å oppnå dette ser vi for oss at kvalitetssystemet har konkret funksjonalitet for og rundt dokumenthåndtering, ros-analyser, avvik med mer. Norske kommuner har et svært stort spenn i tjenester og prosesser, så for oss er det viktig at kvalitetssystemet fungerer godt på tvers av tjenesteområder.
Det nye kvalitetssystemet i Narvik kommune må være utprøvd.
Funksjonalitet som vi vil se etter er blant annet:
- Fremtidsrettet skybasert løsning som kan være sammensatt av forskjellige digitale formater (for eksempel lyd, bilde, dokumenter, video, andre nettsider mv.)
- God søkefunksjonalitet
- Prosessverktøy/funksjon for modellering av arbeidsprosesser
- Enkelt og brukertilpasset grensesnitt for sluttbruker (ledere, ansatte og eksterne interessenter som for eksempel bedriftshelsetjenesten)
- Enkelt brukergrensesnitt for administrering av innhold og publisering internt og eksternt
- Tilgjengelig og tilpasset på flere flater/plattformer der våre ansatte er; nett, mobiltelefon, nettbrett mv.
- Meldingsfunksjon til brukerne ved endring, oppdatering, mm.
- Varslingssystem for revisjon av dokumenter
- Statistikk på bruk av f. Eks avvikssystem, integrasjonsmulighet til business intelligence system / virksomhetsstyringssystem.
- Automatisk versjonsstyring og arkivering, metadata som tilfredsstiller relevante krav innen iso standarder.
- Integrasjon mot Narvik kommune sitt sak- og arkivsystem acos websak.
- Enkelt brukergrensesnitt for registrering, oppfølging og lukking av avvik og uønskede hendelser.
- Integrasjoner mot kommunens tilgangsstyringssystem (ms ad)/hrm-system, samt støtte Single-sign-on (sso). Tilgangsstyring må generelt være moderne, sikkert og effektivt.
- Eksisterende og fremtidsrettet funksjonalitet med api for kobling mot andre systemer og løsninger, f. Eks. Fagsystem, 3. Parts kvalitetssystem, lovdata, ks-læring mv.
Markedsdialogen vil avholdes som én til én-møter.
Én til én møtene vil foregå via videokonferanse. Vi setter av inntil 90 minutter, inkludert mulighet for dialog og spørsmål/svar hvor leverandøren får mulighet til å presentere sine løsninger. møtene vil primært bli avholdt i uke 4 og 5, 2021.
påmelding sendes til #E0# innen 21. Desember 2020, kl. 12. 00. e-posten merkes med «Kvalitetssystem - påmelding til Narvik kommune» i emnefeltet.
Vi ber om at interesserte leverandører leverer kortfattede skriftlige innspill som oppsummerer løsningene som kan tilbys.
Vi ber om at denne presentasjonen sendes oss i forkant av én til én møtet, og senest 11. Januar 2021 kl. 12. 00. Bruk e-post #E0# og merk e-posten med «Presentasjon Narvik kommune - Kvalitetssystem».
Anbud id:
683205
  • Sted:
    Narvik
  • Registrert:
    Fredag 20. November 2020