Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Stålarbeider i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Kvalsundbrua - kappestøp fundament

20-1144 Kvalsundbrua er en hengebru ferdigstilt i 1977. Brua har til dels omfattende erosjonsskader under vann på hovedfundament, samt. To tårnbein i akse 7. Statisk har dette pr. nå liten betydning for brua, men videre skadeutvikling skal stoppes.
Arbeidet har vært lyst ut tidligere som tradisjonell enhetspriskontrakt, men byggherren fikk tilbakemeldinger fra potensielle tilbydere at det var utfordrende å gjennomføre beskrevne løsninger innenfor rammebetingelsene. Det har derfor blitt gjort praktiske endringer og tilpasninger i konkurransegrunnlaget.
Vedlagt anbudet ligger tegningsgrunnlaget fra tidligere utlysning. Byggherre bemerker at det er gjort endringer i konkurransegrunnlaget siden forrige utlysning, slik at enkelte oppgitte mål i tegningsgrunnlaget ikke er gjeldende. Tilbyder skal benytte konkurransegrunnlagets kapittel D1, samt. De spesielle beskrivelsestekstene.
Arbeidet omfatter etablering av en kappestøp, samt kompletterende arbeider på fundament over vann. i dette inngår rengjøring, inspeksjon og oppmerking, fjerning av løs betong, utbedring av skader, armering av påstøp, forskaling og utstøping.
Fundament er fundamentert på antatt kote -19 m. Dykkerdybder under dette må påregnes i gjennomføring av arbeidet. Volum som skal støpes ut er estimert ut fra antatt skadeomfang og rapport fra hovedinspeksjon.
Hovedmengder fra byggherrens egen prosjektering:
Overflate under vann: 1190 m2
Overflate over vann: 190 m2
Antatt betongvolum kappestøp: 566 m3
Armering: 11 tonn
Forskaling: 1460 m2
Anbud id:
648886
  • Sted:
    Hammerfest
  • Registrert:
    Onsdag 3. Juni 2020