Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Lærdal kulturhus - indre sogn kunstsenter

Lærdal kommune ynskjer å byggje om eksisterande kulturhusanlegg frå 1996, slik at lokala vert meir rasjonelle og betre tilpassa eksisterande og ny bruk, samt at anlegget vert utvida med eit tilbygg for regionalt kunstsenter og profesjonelt lydstudio. lærdal kommune ynskjer tilbod på ombyggingsarbeid og nybygg, organisert som bygningsmessig hovudentreprise med sideentrepriser for tekniske fag og moglegheit for tiltransport av tekniske fag til hovedentreprisen i kontraktsfasen. Sidan oppdragsgjevar har rett til
å overlate administrasjonen av dei andre entreprisane til hovudentreprenøren, ber vi om tilbod på påslagsprosentar for tiltransport, i to alternativ:
Alt. 1: administrerte sideentrepriser
- det inneber framdriftsmessig koordinering
Alt. 2: generalentreprise
- det inneber både økonomisk og framdriftsmessig ansvar
Entrepriseplanen vert dermed slik:
1. Bygningsmessig hovudentreprise inkl. Heis (prefabrikert type)
2. rørfag
3. Luftbehandling
4. Elektroanlegg
Rivingsarbeid inngår i entreprisane.
Etter at tilboda har kome inn, vil kommunestyret i løpet av hausten 2009 ta stode til om/når Indre Sogn Kunstsenter og ombygging/tilbygg til lærdal kulturhus skal gjennomførast. Dette vil m. a. Avhenge av finansieringssituasjonen. Det må difor takast atterhald om politisk godkjenning for gjennomføring av prosjektet.
Anbodsgrunnlaget er oppdelt slik:
a. Ombygging av eksisterande lærdal kulturhus
b. Indre Sogn Kunstsenter
c. Tilbygg lydstudio
c. Tilbygg lager/garderobar (opsjon) Meir informasjon om opsjonen lenger ute i kunngjeringa.
Utbygginga er tenkt realisert stegvis, slik at pkt a kan vere realisert innan 01. 04. 2010, og pkt b innan sommarsesongen 2011. Me føreset at drifta av lærdal kulturhus, kafeen og Norsk Villakssenter sommarsesongen 2010 kan føregå uforstyrra av framdrifta i bygginga av Indre Sogn Kunstsenter (Pkt b).
Vi inviterer alle interesserte selskap til å delta på ei ope synfaring, m/spørjerunde, ved lærdal kulturhus den 16. 09. 09 kl 10. 00. Representantar frå det Berlinbaserte arkitektkontoret brethdelacalle og lærdal kommune er tilstades. Spørsmål kan også sendast til epost: #E0# innan måndag 21. 09. 09. Spørsmåla vil bli besvart fortløpande, og leggast ut på #URL0#.
Konkurransegrunnlaget med vedlegg er tilgjengeleg for nedlasting frå #URL0#.
Anbud id:
64223
  • Sted:
    Lærdal
  • Registrert:
    Mandag 7. September 2009