Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Lås og beslag, rammeavtale i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Lås og beslag, rammeavtale

Det skal også kunne leveres utstyr til å supplere og utvide eksisterende og nye anlegg med fullt kompatibelt utstyr, uten at det må byttes hovedkomponenter i det etablerte anlegget. Med kompatibelt menes at samme kortteknologi må kunne benyttes på nytt og gammelt anlegg, og at styring, overvåkning og programmering må kunne skje fra samme plattform og software.
Anskaffelsen er estimert til å være over eØs-terskelverdi. Estimatet er ikke bindende for oppdragsgiver. Behovet er usikkert. Historisk sett har oppdragsgiver handlet for nok 7. 500. 000, - eks mva fordelt over 4 år. Volumet vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer.
For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
Deltilbud/grupper
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud. Oppdragsgiver har vurdert å dele opp oppdraget, men finner det ikke hensiktsmessig for denne anskaffelsen.
Rammeavtale
Anskaffelsen vil bli regulert av vedlagte rammeavtale.
Oppdragsgiver vil inngå avtale med inntil 3, såfremt et tilstrekkelig antall kvalifiserte leverandører gir tilbud.
Oppdragsgiver forventer at tilbyder setter seg inn i avtalebestemmelsene og gjør nødvendige avklaringer internt slik at man er klar til å signere kontrakten dersom man blir tildelt kontrakt.
Anbud id:
680630
  • Sted:
    Lier
  • Registrert:
    Lørdag 7. November 2020

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud