Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Entreprenør i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Låssystem

Ivar iks skal skifte ut låsesystemet på alle eksisterende anlegg, og det samme systemet skal også brukes i nye bygninger og anlegg som måtte komme. Derfor ønsker ivar å inngå rammeavtale for kjøp av dette. på enkelte lokasjoner ønsker ivar selv å gjøre jobben med å skifte låser. Utskiftningen skal være fullført i løpet av 2020.
Det er ca. 670 låsesylindre i systemet samt ca. 120 hengelåser (både med lang og kort bøyle, jevnt fordelt). Det understrekes at mengden kan fravike dette overslaget og at fremtidig bruk av rammeavtalen avhenger av budsjetter og prosjekter. i tillegg til produktene i prisskjemaet skal det tilbys en rabattmatrise for tilleggssortiment som kan tilbys i dette segmentet. Anleggene er spredt over et relativt stort geografisk område på jæren/Nord-jæren og i Ryfylke. ivar vil sette en prioritert rekkfølge, det første anlegget som skal tas blir behandlingsanlegget for vann på Langevatn (Gjesdal).
Det er viktig at systemet som tilbys dekker behovet for fastmonterte låser både innendørs og på ytterdører, samt at det kan tilbys hengelåser i det samme systemet for bruk på værutsatte områder (f. Eks. på porter).
Oppdragsgiver ønsker et sikkert låsesystem der tilganger kan administreres på en brukervennlig måte. Se vedlegg 1 Kravspesifikasjon for en nærmere beskrivelse av krav til systemet.
Det forventes at låsesystemet har en levetid på minst 30 år.
ivar vil ved behov bistå med lokal følgetjeneste under installasjon.
Utfyllende beskrivelse av leveransen følger av vedlegg til konkurransegrunnlaget.
Anbud id:
613109
  • Sted:
    Eigersund, Stavanger Haugesund, Sandnes , Sokndal, Lund, Bjerkreim, Hå, Klepp, Time, Gjesdal, Sola, Randaberg, Strand, Hjelmeland, Suldal, Sauda, Kvitsøy, Bokn, Tysvær, Karmøy, Utsira, Vindafjord  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 14. Oktober 2019

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud