Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Ventilasjon i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

682 Siste år
226 Siste 3 mnd
59 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Lærerskolen i elverum * ombygging og rehabilitering-vvs

Registrert Dato: Mandag 07. Mars 2011

Anskaffelsen gjelder ombygging og oppgradering av bygningsmassen i gamle Lærerhøgskolen i Rektoralleen 1, Elverum. Denne anskaffelsen gjelder VVS arbeider. De bygningsmessige arbeider og elektro/ heisarbeider er utlyst separat.
Lærerskoleundervisningen flyttet i årsskiftet 2010-11 til nye lokaler. Bygningsmassen skal derfor tilpasses nye brukere og få nødvendig oppgradering i den anledning. Eksisterende bygningsmasse består av bygg fra ulike tidsepoker. De eldste bygningene er fra 1924 (fløy A, B, H og J), med senere byggetrinn fra 1962 (fløy C), 1977 (fløy D og E)og 1995 (fløy G). Noe av bygningsmassen er fredet eller foreslått fredet. Dette gjelder både noe av fasadene og noen interiører.
Se riveplaner for oversikt over rivearbeider.
I alle fløyer er det generelt malingsarbeider av eks flater.
I fløy E rives noen vegger, nye vegger bygges og endel himlinger erstattes av nye. Teknisk rom på plan 2 utvides. Aggregater og ventilasjonskanaler skiftes. På tak erstattes deler av dagens lyre med ny og større lyre.
Det er også bygningsmessige tiltak ifm etablering av ny heis.
I fløy C rives vegger og erstattes av nye, nytt gulv på plan 2. Endel nye himlinger. Nytt kjøkken.
I fløy B rives eksisterende garderober og dusjanlegg på plan 2. Både vegger, bærekonstruksjoner og deler av gulv rives. Nytt gulv bygges der det er revet, øvrig gulv isoleres og heves. Nye systemvegger og nye himlinger. trapp i fløy B mellom plan 2 og 3 rives og erstattes av ny.På plan 3 males vegger, ny trapp og rampe bygges og ny himling etableres.
I fløy A endres to klasserom til cellekontorer samt noe omgjøring ved inngangssonen. Det er også tiltak i forbindelse med innstallasjon av heis.
Heiser:
Det blir etablert 2 nye heiser. Det skal være en båre heis i bygg A og en personheis i bygg E.
I fløy E er det prosjektert heis med tilgjengelighet for Plan 0 og 1.
Fløy D er tilgjengelig fra gulvplan i fløy E. Videre er fløy D, C og A knyttet sammen av en ny heis med stopp for halvnivåer. Det er kun ett punkt i bygningsmassen der det er mulig å knytte sammen alle disse nivåene. I forbindelse med utganger fra heis har det blitt endret noen dekkehøyder lokalt ved heisutgangen samt åpnet opp i skillevegger mellom bygningene for å gi adkomst til alle nivåer i disse fløyene.