Webutvikling i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

217 Siste år
65 Siste 3 mnd
13 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Løsning for virksomhetsstyring i Helsedirektoratet

Registrert Dato: Onsdag 21. November 2012

Helsedirektoratet ønsker å inngå avtale om kjøp og implementering av en standardløsning for virksomhetsstyring, inkludert bistand til implementering. Målsettingen er at løsningen har funksjonalitet som dekker direktoratets behov innenfor følgende styringsprosesser/-aktiviteter:
? Planlegging og budsjettering
o Planlegge virksomhetens aktiviteter med utgangspunkt i intern strategisk plan og tildelingsbrev fra departementet (virksomhetsplaner)
o Budsjettering
? Rapportering og oppfølging internt og eksternt
o Rapportering og oppfølging av virksomhetsplaner og styringsindikatorer
o Økonomirapportering, inkludert mulighet for prognose
? Risikostyring av mål og oppgaver i samsvar med statlige retningslinjer
Løsningen skal brukes av alle Helsedirektoratets 6 divisjoner og ca. 36 avdelinger. Brukere av løsningen vil i første omgang være ledere (toppledelsen, divisjonsdirektører, avdelingsdirektører, seksjonsledere, prosjektledere), Avdeling plan og økonomi (systemeier) og økonomimedarbeidere i divisjonene og avdelingene. Direktoratet ser for seg en mulig faseinndelt tilnærming hvor det anslås at totalt antall aktive brukere på kort sikt vil være ca 150-200, men at det legges til rette for at løsningen kan tas i bruk av de fleste av direktoratets ansatte på noe lengre sikt.
Det vil bli lagt vekt på at valgt løsning er intuitiv og brukervennlig, både for brukere uten spesielle kvalifikasjoner, og for superbrukere/løsningsforvaltere. Helsedirektoratet har videre et stort behov for å kunne planlegge og rapportere på oppgaver som ikke lett lar seg kvantifisere, og det vil derfor være viktig at løsningen gir gode muligheter for dette, herunder blant annet behandling og presentasjon av tekst og statussymboler. Løsningen bør fremstå som én helhetlig løsning, der informasjon gjenbrukes på tvers av løsningen.
Helsedirektoratet ønsker en avtale med varighet på 7 år. Det vil være behov for lisenser/lisensvedlikehold og forvaltningsbistand i hele avtaleperioden. I tillegg vil det være behov for omfattende konfigurasjonsbistand i løpet av avtalens første 3-4 år.
Konfigurasjon av løsningen i den første fasen vil minimum omfatte funksjonalitet for virksomhetsplanlegging, budsjettering, styringsindikatorer, prognose og rapportering. De siste årene av avtaleperioden ventes kun å omfatte lisensvedlikehold og løsningsvedlikehold/forvaltningsstøtte, herunder mer begrenset bistand til konfigurasjonsendringer.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Behandling, Budsjettering, Implementering, Planlegging, Prosjektledere

Tønsberg, Vestfold

Avsluttet: Fredag 21. Desember 2012