Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Landøya Barnehage- Tilbygg og ombygging

Prosjektet Landøya Barnehage – tilbygg og ombygging er en transformasjon av barnehagens ene fløy, for å oppgradere fasilitetene for de ansatte og gi barnehagens naturgruppe et mer egnet lokale.
Den delen av bygget som omfattes av prosjektet er ca. 125 m2 grunnflate og består av to etasjer. Prosjektet skal utføres med drift i de 3 fløyene som ikke er berørt av byggingen, slik at det vil medføre mer behov for koordinasjon, kommunikasjon og sha fokus i forhold til et prosjekt som bygges uten disse utfordringene.
Prosjektet omfatter disse fag: Rivning og miljøsanering, demontering for gjenbruk, grunnarbeider, va, bygningsmessige arbeider, vvs, elektro og automasjon. Klimaskallet på eksisterende fløy skal rives, slik at prosjektet er tenkt å utføres under telt. Dette vil kreve nøyaktig planlegging av leveranser og hvordan man minimerer midlertidige demonteringer av telt.
Anbud id:
689157
  • Sted:
    Asker
  • Registrert:
    Onsdag 23. Desember 2020

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud