Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7047 Siste år
1923 Siste 3 mnd
566 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

LANDINGSVEIEN PROSJEKTERING OG BYGGING AV BARNEHAGE - PREKVALIFISERING FOR KJØP AV TOTALENTREPRISE

Registrert Dato: Tirsdag 13. Desember 2011

Oppgaven omfatter prosjektering og bygging av nytt bygg for en 8-avdelingers barnehage. I tillegg skal totalentreprenøren være ansvarlig for søkeprosessen.
Det skal leveres ?nøkkelferdig? standardisert barnehage iht. prosjekteringsgrunnlag for barnehager som består av ?Funksjons- og arealprogram? og ?Felles kravspesifikasjon for Oslo kommune, barnehager?. Prosjekteringsgrunnlaget er et omfattende dokument som setter standard for kvalitet og innhold i barnehager for Oslo kommune. Dokumentet vil følge med i tilbudsinnbydelse til kvalifiserte leverandører. Leveringen omfatter også grunnarbeider og opparbeidelse av tomt- og lekeområdet.
Det forutsettes arealeffektive bygg, og oppførelse i henhold til krav til passivhus og gjeldende forskrifter.
Byggingen skal utføres på en økonomisk og fremdriftsmessig mest mulig rasjonell måte.
Oppdraget skal utføres i 2 faser - fase 1 og fase 2.
Konkurransen er lagt ut på Oslokommunes anskaffelsesportal, se
*** Linken er fjernet *** />LEVERANDØRENE MÅ REGISTRERE SEG I DENNE ANSKAFFELSESPORTALEN FOR Å HENTE UT KVALIFIKASJONSGRUNNLAGET. ALL KOMMUNIKASJON VEDRØRENDE ANSKAFFELSEN VIL FOREGÅ VIA OSLO KOMMUNES ANSKAFFELSESPORTAL. UNNTAK ER INNSENDELSE AV LEVERANDØRENES SPØRSMÅL TIL KONKURRANSEGRUNNLAGET OG INNLEVERING AV TILBUD. DET ER IKKE TILSTREKKELIG Å MELDE SIN INTERESSE I DOFFIN.