Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1634 Siste år
1031 Siste 3 mnd
128 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Landskapsarkitekt - Groruddalssatsingen i Bydel Grorud

Registrert Dato: Mandag 09. Desember 2019

Oslo kommune v/ Bydel Grorud, heretter kalt oppdragsgiver, inviterer til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av tjenester innen landskapsarkitektur.
Bydel Grorud ligger ved Lillomarka og favner områdene Ammerud, Grorud, Kalbakken, Rødtvet, Nordtvet og Romsås. Bydel Grorud er en av fire bydeler i Groruddalssatsingen. Satsingen er et samarbeid mellom stat og kommune om å bedre levekår i Groruddalen og gjennomføres i perioden 2017-2026. Satsingen er delt organisatorisk i delprogrammene oppvekst og utdanning, sysselsetting og nærmiljø. Delbydel Romsås er valgt ut som innsatsområde både innen nærmiljø (områdeløft) og de to andre delprogrammene.
Som del av områdeløft Romsås skal bydelen i samarbeid med grunneiere og andre aktører arbeide for at uteområdene på Romsås oppleves som tryggere, gir mulighet for variert aktivitet hele året, bidrar til konseptet ‘sirkulære Romsås’ og er unike for Romsås. Derfor ønsker bydelen å inngå samarbeid med en leverandør som kan følge utviklingen av ulike delprosjekter i uterom med et helhetsblikk, og bidra med sin fagkompetanse til å videreutvikle prosjektporteføljen i tillegg til å arbeide med konkrete delprosjekter.
Se videre beskrivelse i kravspesifikasjon, vedlegg 2.


Referansenummer:  201900052