Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Landtilkoblingsanlegg for skip på Tangenkai, Breviksterminalen

Prosjektering og utfØrelse:
Anlegget som skal bygges skal kunne betjene alle typer skip og stykkgodsbåter med et effektbehov på opp til 600kW.
Det skal etableres uttak for lavspent strøm som skal kunne levere spenningsnivå 440V - 690V med valg for 50 - 60Hz.
Det skal lages et anlegg som har høy grad av brukervennlighet, og som kan anvendes trygt og sikkert i henhold til gjeldende regler for hms.
Landstrømsanleggets styrings- / kontrolldel skal antas montert som «kontainer løsning» og skal stå på fast plass nær nettstasjon på kaiområdet. i eksisterende nettstasjon (P1303) på kaiområdet står det i dag en 800 kVA trafo med noe belastning. Det skal tas høyde for ledig kapasitet på 750 kVA (som er dimensjonerende for landstrømsanlegget), spenningsnivå er 500V ut av trafo med 50Hz.
Det er iec nek 80005. 3, fel, fse, fek, og nek 400 som legges til grunn for prosjektering og installasjon.
teknisk beskrivelse:
Det er en kaifront som skal elektrifiseres, Tangen kai.
på området skal det leveres et styrings- og kontrollanlegg i kontainer med integrerte stikkontakter av typen Covatec eller tilsvarende (2 x 350A), samt touch panel som muliggjør imo innlogging av skip.
Det skal i tillegg etableres nødstoppbryter, samt nødstoppline som forbinder kabel fra båt til kontakt / kontainer. Ved strekk på kabel skal all spenning frakobles og lampe for feil lyse / blinke, og lydsignal skal gis. For å starte opp igjen må imo innlogging gjennomføres på nytt.
Skipet tilkobler seg direkte inn på stikkontakter på kontainer.
kontainer med styringsanlegg:
Kontainer skal takle 400V til 690V inngangsspenning, utgangsspenning skal være på
400V til 690V, 50-60Hz. Kontainer skal være komplett nøkkelferdig med Cavotec
eller tilsvarende stikk 2 stk. 3 ~ 350A kontakt / uttak og 2 stk. 3 ~ 350A kontakt /
inntak (tilkobles med skjøteledning) iht. iec nek 80005-3 integrert i kontainer.
Betjeningspanel og nødstoppfunksjoner med alarmer (lys og lyd) skal også være
med.
Tilførselskabler inn på kontainer skal være tilrettelagt for enkel tilkomst og enkel tilkobling. Kontainer skal ha standard iso mål og være bygget iht. dnv 2. 7-1 / en 12079 og være overflatebehandlet iht. norsok M501, system 1. Den skal være utstyrt med løfteører for løfting med kjetting/wire sling, iso hjørne i bunn og topp, samt trucklommer. Hele anlegget skal være montert på en felles ramme / skid for enkelt å kunne ta ut hele anlegget fra kontainer (ved eventuelt bytte av komponenter). Anlegget skal kunne tåle kontinuerlig drift og trekke min 750kVA av nett-trafo ved kontinuerlig levering av 690V. Skal min. Levere kontinuerlig 700A ved leveranse av 440V.
Det settes krav til at kontainer har aktiv isolasjonsovervåking, utjevningsforbindelser internt, kjøling, brannvarslingsanlegg (anlegget skal stoppes ved brann eller om temperaturen overstiger angitt temperaturgrense, ikke over 45 grader (pt-100 element for overvåking av temperatur skal være integrert), kWh-måling, og hmi skjerm (for valg av antall uttak, ønsket spenning og frekvens). For øvrig skal det være sikringer for lys og varme, ventilasjon, kabeltromler etc.
For kommunikasjon / dataoverføring skal kontainer ha integrert 4G Router, software som er kompatibel med Portwin eller tilsvarende system, for kommunikasjon til andre plattformer som nettbrett, smart telefon, etc. Det skal her være mulig å kunne overvåke tilkobling, velge å starte / stoppe overføring av landstrøm, kun lese verdier som strømforbruk, spenningsnivå, effekt forbruk, feil, alarm, etc.
følgende skal være integrert:
Webmonitorering av anlegg og alarmer
Alarmintegrasjon mot sd-anlegg
Automatisk synkronisering mot ikke-kompatible fartøy
sms alarmer
Slukkesystem
Trykkovervåking i kontainer
tilkoblinsmuligheter til skip:
Det er ønskelig å tilrettelegge for et mest mulig fleksibelt anlegg. Det er da tenkt å installere en mobil kabeltrommel som kan flyttes ved hjelp av truck. Kabellengde 75m.
Anbud id:
525732
  • Sted:
    Porsgrunn
  • Registrert:
    Lørdag 26. Mai 2018

Lignende oppdrag i Vestfold

4 anbud