Arkitekt, Asfaltering, Betong, Eiendomsmegler, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Snekker, Stålarbeider, Utleie, Vann & avløp i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1233 Siste år
397 Siste 3 mnd
106 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Langsiktig leie (med opsjon på kjøp) av bussanlegg i Arendal/Grimstad-området

Registrert Dato: Onsdag 08. Mai 2013

Aust-Agder fylkeskommune planlegger å utlyse en konkurranse om langsiktig leie av bussanlegg i Arendal/Grimstad-området.
Det er ikke tatt stilling til lengde på leieperiode, men det er forventet at leieperioden vil overstige 15 år. Det vil også være et krav at Aust-Agder fylkeskommune skal ha opsjon på kjøp av bussanlegget.
Beregnet tidspunkt for utlysning er månedsskiftet mai/juni.
Det er et krav at bussanlegget er ferdigstilt i oktober/november 2014. Dette må ses i sammenheng med at oppdragsgiver høsten 2013 skal anbudsutsette bl.a. kjøp av busstjenester i kommunene Arendal, Grimstad, Lillesand, Birkenes og Froland, inkludert linjer til/fra Kristiansand.
Oppstart for busstjenestene er 1. januar 2015.
Busstjenestene skal opereres fra bussanlegg stilt til rådighet av Aust-Agder fylkeskommune.
Bussanlegget skal derfor dimensjoneres for omfattende aktivitet for leverandøren av busstjenester i nevnte kommuner. Det er herunder et krav at anlegget inneholder oppstillingsplasser for samtlige busser til leverandør av busstjenester, i tillegg til administrasjonsbygg med kontorplasser, pauselokaler etc. og tilhørende parkeringsplasser for ansatte. Bussanlegget skal også ha egen vaske- og servicehall i tillegg til øvrige fasiliteter som vil bli beskrevet i konkurransegrunnlag.
Det er i denne sammenheng forventet at tomtestørrelsen vil utgjøre ca. 10- 15 mål.
Aust-Agder fylkeskommune har ikke egnet tomt, eller lokaler for bussanlegg, og potensielle leverandører må altså tilby både tomt og anlegg.
Dokumentene for anskaffelsen vil bli oversendt på forespørsel, når konkurransen offentliggjøres på *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere