Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gjerder og Porter, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Solskjerming, Stålarbeider, Taktekker, Utleie, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Langsiktige leie- og tjenesteytingsavtaler for inntil 800 plasser i nye langtidshjem - Med delkontrakter

Byrådsavdeling for helse, eldre og innbyggertjenester har gitt Sykehjemsetaten, heretter kalt oppdragsgiver, i oppdrag å anskaffe langsiktige leie- og tjenesteytingsavtaler for inntil 800 plasser i nye langtidshjem. på bakgrunn av dette inviterer oppdragsgiver til konkurranse med forhandling i to trinn.
Det vil inngås langsiktige leieavtaler og tjenesteytingsavtaler. Leieavtalene vil ha en leieperiode på 30 år, med opsjon på forlengelse i 10 år. For tjenesteytingsavtaler er avtaleperioden på 8 år, med opsjon på forlengelse i 1 år + 1 år.
Leverandørene skal påta seg et totalansvar for å levere (utforme, prosjektere, bygge og leie ut), samt forvalte, drifte og vedlikeholde langtidshjemmene. Ved utløpet av leieperiodene vil kommunen enten avslutte leieforholdene eller utløse opsjon for videre leie i 10 år. Leverandørene skal sørge for å finansiere, forvalte, drifte og vedlikeholde langtidshjemmene i et livsløpsperspektiv. når langtidshjemmene er åpnet og klare for drift, vil leverandørene motta vederlag i de årene driftsperioden varer. i tillegg skal leverandørene levere tjenesteyting i byggene, basert på fremforhandlede og inngåtte tjenesteytingsavtaler. Leveranse av tjenesteyting er forbeholdt ideelle aktører.
Oppdragsgiver har behov for langtidshjem både innen somatikk og psykiatri. Det skal anskaffes maksimalt to langtidshjem for psykiatri.
Anbud id:
684814
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 30. November 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud