Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Snekker, Vann & avløp i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1864 Siste år
615 Siste 3 mnd
151 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Larsbakken barnehage - nybygg, riving og restaurering av tilbygg

Registrert Dato: Mandag 27. August 2012

Kommunestyret i Tingvoll har vedtatt at det skal bygges nytt tilbygg i Larsbakken barnehage og renovere/bygge om en eksisterende småbarnsavdeling. Eksisterende småbarnsavdeling skal sammenbygges med nytt bygg og tilpasses en samla løsning for en funksjonell barnehage. Det er ønskelig at eksisterende småbarnsavdeling kan gjenbrukes mest mulig uten altfor store kostnader. Anbudet innebærer også riving av den eldste del av barnehagen som er oppført i 2,5 etg og delvis kjeller. Tilbygg og ombygging skal tilpasset eksisterende bygningsdeler og materialbruk. Tomta som er kommunal skal gi gode muligheter for nytt tilbygg. Barnehagen skal klargjøres for framtidig tilkobling av flisfyringsanlegg for levering av vannbåren varme (opsjon).
Barnehagen skal dimensjoneres for 80 plasser fordelt på 53 plasser for store barn (3 ? 5 år) og 27 plasser til små barn (0 ? 3 år). Per i dag er det x antall ansatte i Larsbakken barnehage ( x heltid og x deltid).
Arbeidet skal gjennomføres som totalentreprise. Anbudet skal også omfatte etablering av parkeringsareal for ansatte samt løsning for levering/henting av barn (trafikkareal). Tilbygg og ombygging skal både prosjekteres og bygges som ett oppdrag på grunnlag av areal- og funksjonsbeskrivelsen og prosjekteringsanvisningen. Det forutsettes at barnehagen skal tilfredsstille alle lovpålagte krav både i forhold til drift og bygninger.Barnehagen skal ivareta barnas og foreldrenes behov for en institusjon som gir barna mulighet for lek og læring, danning og utdanning. Barnas behov og perspektiver skal stå i sentrum. Barnehagen er samfunnets første tilbud i perspektivet læring.
Eksisterende småbarnsavdeling skal sammenbygges med nytt bygg og tilpasses en samla løsning for en funksjonell barnehage. Det er ønskelig at eksisterende småbarnsavdeling kan gjenbrukes mest mulig uten altfor store kostnader. Anbudet innebærer også riving av den eldste del av barnehagen som er oppført i 2 etg. Tilbygg og ombygging skal tilpasset eksisterende bygningsdeler og materialbruk.
Barnehagen skal dimensjoneres for 80 plasser fordelt på 53 plasser for store barn (3 ? 5 år) og 27 plasser til små barn (0 ? 3 år). Per i dag er det x antall ansatte i Larsbakken barnehage ( x heltid og x deltid).
Arbeidet skal gjennomføres som totalentreprise. Anbudet skal også omfatte parkerings- og trafikkareal. Tilbygg og ombygging skal både prosjekteres og bygges som ett oppdrag på grunnlag av areal-og funksjonsbeskrivelsen og prosjekteringsanvisningen.
Larsbakken gir utfordinger da ?gamlebygget? som har et bruksareal på ca 260 m2 skal rives (bebygd areal 146 m2). Det eksisterende bygget som er bygget i 2001/02 skal beholdes. Bruksareal er 271 m2. Her er det opp til entreprenøren å finne gode løsninger ved å tilpasse nybygget til gjenstående bygg.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Snekker, Vann & avløp

Areal, Bygg, Drift, Kjeller, Ombygging, Riving, Tilbygg, Vannbåren, Varme

Meisingset, Møre og Romsdal

Avsluttet: Torsdag 22. November 2012