Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Riving i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Laukvik Moloreparasjon

Laukvik molo har blitt reparert en rekke ganger. Siste gang i 2009 med en omfattende forsterkning av moloen ved bygging av en skuldermolo. Det ble også støpt ut nytt dekke oppå det eksisterende dekket. i forbindelse med uvær har blokker blitt slått løs fra yttersiden og knust deler av det påstøpte dekket.
Arealet som er skadet er anslått til om lag 600m2 og i dette området ser ca halvparten av det påstøpte dekket ut til å være revet vekk ifm. Uvær. Området må befares og måles for endelig fastsettelse av areal som skal repareres. Tykkelse betong ca. 150 - 200 mm
Det ferdes en god del folk på moloen, og det er forbundet med mulig fare å passere det skadede området da dekket består av 15-20cm høye betongkanter og rester av gammel armering og dybler for innfesting av armering som står igjen i det gamle dekket.
For å bedre sikkerheten til folk som ferdes på moloen ønsker Kystverket å få fjernet skadet molodekke (påstøp fra 2009), inkludert armering og dybler som stikker opp av det gamle dekket. Forventet ny tilstand på dekket etter reparasjon er da som før reparasjonen i 2009.
Armering skilles og ut leveres godkjent mottak. Betong knuses og deponeres.
Tilbudsbefaring kan gjennomføres 18. August 2020 kl. 12: 00 (dersom det meldes interesse for dette). påmelding for deltakelse sendes via melding i Mercell innen 14. August kl. 14: 00 med opplysning om deltakere. Oppmøte blir ved Laukvik Molo.
Anbud id:
660954
  • Sted:
    Vågan
  • Registrert:
    Mandag 3. August 2020