IT/Web og Support i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

521 Siste år
372 Siste 3 mnd
48 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Learning Management system (LMS) for Norsk katapult

Registrert Dato: Torsdag 29. Oktober 2020

Siva SF ønsker en leverandør av et «learning management system» for e-læringstjenester under ordningen Norsk katapult. Siva har behov for programvare for tilgjengeliggjøring av digitale kurs hos katapult-sentrene. Hovedmålgruppen for kurs er brukerbedrifter under Norsk katapult.
Siva SF sitt mål med denne anskaffelsen er å inngå en tjenesteavtale med et kompetent, erfarent og konkurransedyktig leverandørmiljø innenfor området «e-læring». Som kunder skal Siva gjennom katapult-sentrene være i stand til å utvikle kurs og betjene brukere på en effektiv og sikker måte. Siva SF ønsker å innføre et fleksibelt og egenadministrert e-læringssystem. Løsningen må være utformet slik at krav til funksjonalitet, kapasitet, tilgjengelighet og sikkerhet ivaretas.
Siva SF ønsker et system for administrasjon av e-læring og produksjon av e-læringskurs. Det skal være mulig å implementere eksisterende e-læringskurs i løsningen som anskaffes. Siva SF ønsker ikke å eie eller drifte e-læringsløsningen eller tjenester knyttet til denne. Siva SF ønsker derfor som prinsipp at slike løsninger leveres i en form av tjenesteavtale. Avtalen skal dekke løpende bruk og leveranse, konfigurasjon og vedlikehold av ytelsene iht. avtalt tilgjengelighet og kvalitet. E-læringsløsningen som anskaffes skal være ferdig utviklet og testet i markedet (hyllevare). E-læringsløsningen må være skalerbar og ha ubegrenset antall brukere (kunder).
Det skal utvikles e-læringskurs på tre nivåer, med ulik tilnærming, lengde og kompleksitet/funksjonalitet. Det laveste nivået vil bestå av enkle e-læringskurs på 15-20 minutter hvor formålet er å motivere og forberede for videre arbeid. Nivå 2 vil bestå av e-læringskurs på 2-5 timer hvor målet er å bygge kunnskap for videre arbeid og industriell verdiskapning. Det tredje nivået innebærer samarbeid med akademia og vil bli utviklet etter hvert når man har høstet erfaringer fra trinn 1 og 2.
Siva SF ønsker å inngå avtale med en leverandør.
Avtalens varighet er 1 (ett) år, med ensidig opsjon fra oppdragsgiver om å forlenge 1(ett)+1 (ett) år + 1 (ett) år. Avtalen fornyes automatisk for 1 (ett) år om gangen med mindre den sies opp Kunden med 3 (tre) måneders varsel før fornyelsestidspunktet. Leverandøren kan si opp avtalen med 12 (tolv) måneders varsel før fornyelsestidspunktet. 


Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift