Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bilverksted, Utleie i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Leasing av biler med tilleggstjenester til kommunal drift

Eksisterende leasede bilpark på totalt 45 biler skal erstattes fortløpende som disse leasingavtaler utløper med biler i henhold til denne anskaffelsen. Leasing av biler for en periode på inntil 3 år og opsjon på prolongering i 1+1 år, samt beskrevne tilleggstjenester i hh til kap 4 med bilag for samme periode.
Da det er forskjellige anskaffelsesdatoer, vil noen av bilene i flåten ha kortere leasingperiode enn 3 år. i bilaget er det beskrevet hvordan oppdragsgiver vil ha tilsendt priser for hele perioden og for kortere deler av den.
i tillegg til leasing av biler omfatter leveransen tilleggstjenester som er nært tilknyttet hovedformålet. Kort oppsummert består hele leveransen av:
1. Leasing av biler, inkludert service i hh til serviceplan og dekkbytte pga slitasje. Transport til dette ink. Erstatningsbil skal være med.
2. Biladministrasjon. Gjøres oppmerksom på at denne tjenesten kan bli trukket ut av anbudet hvis oppdragsgiver finner det mest hensiktsmessig.
3. Renhold, dekkskifte i hh til Norsk lov for årstider inkludert dekkhotell (eller annen oppbevaring), inkludert transport evt erstatningsbil.
Anbud id:
478085
  • Sted:
    Indre Fosen
  • Registrert:
    Torsdag 20. Juli 2017