Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

996 Siste år
269 Siste 3 mnd
74 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Leder av rådgivende byggekomité for nytt munch-museum og nytt deichmanske hovedbibliotek

Registrert Dato: Tirsdag 12. Oktober 2010

Formålet med anskaffelsen er å besette lederposisjonen i rådgivende byggekomité for nytt Munch-museum og nytt Deichmanske hovedbibliotek med person med bred faglig kompetanse på denne type bygg.
Nytt Munch-museum og nytt Deichmanske hovedbibliotek er store og unike byggeprosjekter med mange interessenter og komplekse problemstillinger. Byggekomiteen skal fungere som et rådgivende organ for byggherre og et oppfølgings- og kontrollorgan. Byggekomiteens leder må ha god forståelse for styring av prosjekter av unik karakter, hvor byggeprosjektene i tillegg også er av stor samfunnsmessig betydning og interesse. Det er spesielt viktig at lederen av komiteen har bred erfaring fra og innsikt i å styre store, komplekse utviklings- og byggeprosjekter.
I tillegg må vedkommende ha kunnskap om og erfaring fra utvikling og gjennomføring av prosjekter med høye miljøambisjoner. Evne til å få klarhet i beslutninger, og evne til godt samarbeid på tvers av interessegrupper og nivåer er svært viktig.
Oppdragsgiver anslår at oppdraget som leder av byggekomiteen inkludert samtlige opsjoner vil ha en verdi på ca. 3-5 millioner kroner eks. mva. Oppdraget inkludert eventuelle forlengelser vil ha en varighet på ca. 7 år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Bygg, Byggeprosjekter, Byggherre, Prosjekter

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 23. November 2010