Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Snekker i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

594 Siste år
179 Siste 3 mnd
49 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Legekontor i Gjerstad

Registrert Dato: Mandag 11. Februar 2013

Gjerstad kommune ønsker å få bygd nye lokaler for legekontor på Brokelandsheia. Legekontoret på henholdsvis 200m2, vil være en del av et større bygg. Kommunen vil selv eie den delen av bygget som inneholder legekontor. Gjerstad kommune ønsker pristilbud på del av bygg hvor det er tilrettelagt for legekontor på 200m2, slik at kommunen blir medeier av bygget. Legekontorets andel av totalprisen må fremkomme, samt kommunens andel av eventuelle fellesutgifter.
Bygget må stå innflytningsklart 01.10.14.
Gjerstad kommune har behov for nye lokaler til kommunens legekontor. Virksomheten skal fortsatt være lokalisert på Brokelandsheia. Størrelsen på lokalene må være 200 m2 inkludert nødvendige fellesarealer, og lokalene må oppføres etter kravspesifikasjoner.
Gjerstad kommune ønsker å samlokalisere legekontoret med andre egnede funksjoner i et større bygg. Utbygger/Investor må derfor legge til rette for et større næringsbygg med flere funksjoner, helst innenfor passende kategori, som f.eks. fysioterapi, omsorgssenter, ambulanse, opptreningssenter, frisklivsentral etc. Avhengig av tomtevalg, vil det være forskjellige reguleringsbestemmelser i områdeplanen for Brokelandsheia. Det vil bl.a. variere med hensyn på hvor høyt bygget kan være og om det tillates boligutbygging på ønsket tomt.
Kommunen eier selv de fleste av de egnede arealene for plassering av legebygg, men det finnes også egnede arealer i privat eie. Kommunen vil bare eie den delen av bygget som inneholder legekontor, samt nødvendig andel av tomt ved seksjonering av bygget. Grunn må erverves av utbygger/investor.
Del av bygg, 200m2, til legekontorvirksomhet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Snekker

Bygg, Næringsbygg, Pristilbud, Seksjonering, Tomt

Sundebru, Aust-Agder

Avsluttet: Fredag 22. Mars 2013