Gulv, Møbelsnekker, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

10803 Siste år
8979 Siste 3 mnd
315 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Legge parkett i 50-60 m2 leilighet. Bygge lettvegg med nisje. + sette opp benkplate på bad

Registrert Dato: Tirsdag 12. Oktober 2021

HVA SOM MÅ GJØRES: Tegning av leilighet - se vedlegg: PLANTEGNING ØNSKER ARBEIDET GJORT I STARTEN - MIDTEN AV NOVEMBER 2021. Legge nytt gulv på 60 + m2. Hele leiligheten, bortsett fra baderom. Eventuelt legge gulv på stue + kjøkken + gang. (51 m2) . Snekkerarbeid på bad. Sette opp benkeplater og speil m.m. Sette opp en lettvegg med nisje og innefelt hyller mellom soverom 1 og soverom 2. Identifisere stenderne i andre lettvegger for oppheng av 2x TV (bildene / vedleggene er ment illustrasjon og inspirasjon på hva vi tenker)

BAD: Legg benkeplate med vask over skap / skuffer og vaskemaskin. Skapdør som skjuler vaskemaskin. Skuffer ved siden av. Bredt speil m/ skap over benken. Like bred som platen. Installere dusjhjørnet Eventuelt henge opp hyller (se vedlegg #1 til vedlegg #11)

LEILIGHETEN: Fjerne gammelt gulv. Legge nytt gulv. Lister og dørkarmer. Identifisere stenderne på vegg i soverommene og stuen. Eventuelt snu begge dørene til soverommene.

SOVEROM 1 / 2: Designe lettvegg med nisje og innfelt hyller. (se vedlegg #12 til vedlegg #17) . Lettvegg skal gå inn i det andre rommet og gjøre det ene rommet større enn det andre. (se vedlegg #18) . Nisje. Finne løsning med døren til soverommet. Eventuelt snu den andre veien. (se vedlegg #18)

Vi kommer til å skaffe noe av materialet selv, men ikke alt. Men det kan vi avtale mer senere. Send gjerne tilbud på dette. Ta kontakt om noe er uklart. Kan gjerne forklare mer på telefon. Dette er en leilighet vi har kjøpt og har overtagelse på i november. Vi ønsker å få gjort dette arbeidet før innflytting. Kan nevne at jeg er i dialog med selger av leilighet til å ta en befaring så raskt som mulig.