Flislegger, Gulv, Snekker i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

514 Siste år
125 Siste 3 mnd
44 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Legging av nye fliser på badegulv, tjøme

Registrert Dato: Mandag 01. Februar 2010

Jeg har kjøpt et hus på Tjøme som ble bygget i -72 og ønsker nå tilbud på legging av nye fliser oppå de gamle flisene på et badegulv i str. 2.20x1,78. Det kan hende noen fliser i det ene hjørnet er løse, evt 1 el. 2, men ikke sikkert. Det er opplyst i tilstandsrapporten at det ikke er noe råte eller fuktskader og håper det stemmer. Ønsker helst pris inkl primer, lim og fug og alt som brukes. Evt kun pris på bare selve arbeidet. Det må presiseres hva prisen inkluderer. Fliser har jeg tenkt å kjøpe selv, om ikke noen har ekstra gunstig tilbud på det. Ønsker å få oppgitt fastpris eksl mva. Ønsker også å få oppgitt hvor mange timer det vil antas å gå med til arbeidet.

Det er varmekabler i gulvet, velger å ikke bryte opp de gamle flisene og bruker de eksisterende varmekablene. Om sterke og gode argumenter mot, er det fint om det opplyses.
Jeg skal ha dusjkabinett der.

I tilegg ønsker jeg tilbud på legging av våtroms trepanel på veggene. Fra før er det våtromstapet ser det ut som (ikke flis eller plater). Standard høyde, 2,39. Best om tilbudet kan oppgis med og uten ferdigmalt våtromspanel og eksl mva.

Det skal gjøres så raskt som mulig etter eller fom 6.april om ettermidagen da det er da jeg overtar huset og ønsker å få badet klart før innflytting i slutten av april.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere