Elektriker, Rørlegger i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

905 Siste år
268 Siste 3 mnd
74 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Legging av varmekabler i vaskeromsgolv før støyping / pluss noen andre småoppgaver

Registrert Dato: Tirsdag 19. Mai 2009

Skal bygge vaskerom i kjeller. Ønsker hjelp til å legge ut varmekabler tirsdag 2. juli, før vi skal støype platen. Legger ut isolasjon først selv, samt vi tenker å legge avløpsrør fra dusj kanskje selv(?).

Til elektriker har vi i tillegg noen spørsmål knyttet til om der er
nok strøm lagt inn til kjelleren, om hvordan vi kan evt. samarbeide om å montere brytere etc til forskjellige tidspunkt. Samt noen småoppgaver i 1. og 2. etasje som vi gjerne vil ha anbud på,
blant annet flytting av strømuttak for steikovn.

Til rørlegger har vi i tillegg til noen oppgave på badet (vi håper å kunne gjøre mest mulig selv, men det må legges rør og uttak til dusj, kanskje badekar, 2 vasker og også rør opp til oppvaskmaskin i 1. etasje), planer om å legge inn vask på et toalett i 1. etasje, og vi vurderer å installere et hybelkjøkken på et rom i 2. etasje. Vi trenger anbud på hva dette vil koste, der er både varmt og kaldtvann i veggen der hybelkjøkkenet skal monteres. Avløp må tas gjennom veggen og inn på et eldre baderom tenker vi. Løsningene må diskuteres i forhold til pris, vi har også en mulighet til å ikke installere hybelkjøkkenet, men istedet benytte et eksisterende kjøkken, men der er ikke varmtvann - hva vil det i så fall koste å legge inn varmtvann der.

Ønsker at dere kan komme på befaring av alle oppgavene snarest, for at vi skal kunne få presise anbud til vurdering. Litt vanskelig å beskrive alt via dette skjemaet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere