Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rengjøring, Utleie i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Leie av fastmonterte renholdsmatter

Kke skal anskaffe heldekkende fastmonterte renholdsmatter til bruk i inngangssoner på barnehager, skoler, institusjoner og andre kommunale bygg som har stor gangtrafikk. Hensikten er å fange opp sand, fuktighet og annet smuss slik at de øvrige sonene i bygningen blir mindre krevende å vedlikeholde med henhold til vask og annen rengjøring. Dette skal også som resultat gi bedre inneklima for brukerne og ansatte. Tilbudet skal spesifiseres for hver bygning og det skal fremlegges garantibevis, fdv-dokumentasjon for daglig vedlikehold, produktdatablad samt beskrive opplæring/oppfølging av renholdere på bruk av maskiner som følger med renholdsmattene. Tilbudet skal være inkludert fjerning av eksisterende heldekkende matter. Avtaletid og garantitiden skal være 5 år. Periodisk vedlikehold/ rensing av mattene skal være inkludert i tilbudet.
Oppdragsgiver ønsker tilbud på en komplett løsning for heldekkende fastmonterte renholdsmatter i inngangspartier, inkl. Montering/legging, på barnehager, skoler og andre kommunale bygninger med stor trafikk i gangarealene. Bygningene er listet opp i vedlegg nr. 1. Hensikten skal være å fange opp sand, fuktighet og annet smuss slik at dette ikke dras videre inn i bygningen. Effekten av renholdsmattene må være så god at renholdsbehovet og vedlikeholdet i bygningen for øvrig reduseres slik at det blir en positiv innsparing i forhold til investering over tid samt at man oppnår et forbedret innemiljø. Leverandøren bes dokumentere dette.
Total leveranse er anslagsvis 2. 979 m2 fastmonterte renholdsmatter som skal prises ferdig montert. Avvik kan forekomme og avregning skjer etter faktisk areal iht godkjente leggeplaner på grunnlag av pris pr. M2 (for den angjeldende bygning dersom snittpris pr. M2 er differensiert). Endelig oppmåling utføres i samarbeid mellom partene.
Anbud id:
202909
  • Sted:
    Kongsberg
  • Registrert:
    Tirsdag 26. Juni 2012