Rengjøring, Utleie i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

264 Siste år
60 Siste 3 mnd
9 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Leie av fastmonterte renholdsmatter

Registrert Dato: Tirsdag 26. Juni 2012

KKE skal anskaffe heldekkende fastmonterte renholdsmatter til bruk i inngangssoner på barnehager, skoler, institusjoner og andre kommunale bygg som har stor gangtrafikk. Hensikten er å fange opp sand, fuktighet og annet smuss slik at de øvrige sonene i bygningen blir mindre krevende å vedlikeholde med henhold til vask og annen rengjøring. Dette skal også som resultat gi bedre inneklima for brukerne og ansatte. Tilbudet skal spesifiseres for hver bygning og det skal fremlegges garantibevis, FDV-dokumentasjon for daglig vedlikehold, produktdatablad samt beskrive opplæring/oppfølging av renholdere på bruk av maskiner som følger med renholdsmattene. Tilbudet skal være inkludert fjerning av eksisterende heldekkende matter. Avtaletid og garantitiden skal være 5 år. Periodisk vedlikehold/ rensing av mattene skal være inkludert i tilbudet.
Oppdragsgiver ønsker tilbud på en komplett løsning for heldekkende fastmonterte renholdsmatter i inngangspartier, inkl. montering/legging, på barnehager, skoler og andre kommunale bygninger med stor trafikk i gangarealene. Bygningene er listet opp i vedlegg nr. 1. Hensikten skal være å fange opp sand, fuktighet og annet smuss slik at dette ikke dras videre inn i bygningen. Effekten av renholdsmattene må være så god at renholdsbehovet og vedlikeholdet i bygningen for øvrig reduseres slik at det blir en positiv innsparing i forhold til investering over tid samt at man oppnår et forbedret innemiljø. Leverandøren bes dokumentere dette.
Total leveranse er anslagsvis 2.979 m2 fastmonterte renholdsmatter som skal prises ferdig montert. Avvik kan forekomme og avregning skjer etter faktisk areal iht godkjente leggeplaner på grunnlag av pris pr. m2 (for den angjeldende bygning dersom snittpris pr. m2 er differensiert). Endelig oppmåling utføres i samarbeid mellom partene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere