Transport, Utleie i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

912 Siste år
335 Siste 3 mnd
92 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Leie av tråler til forsøk med bruk av seleksjonsinnretning

Registrert Dato: Mandag 29. August 2011

Fiskeridirektoratet ønsker å leie en fabrikk/ eller frysetråler til forsøk med en kombinasjon av fleksibelt seleksjonssystem (55 mm) og 4- panels fiskepose med kvadratmasker i overpanelet i pelagisk trålfiske etter torsk, hyse og sei. Havforskningsinstituttet vil være faglig ansvarlig for prosjektet. Forsøkene skal foregå i Barentshavet i perioden 10. ? 24. oktober 2011. Toktet startes og avsluttes i Tromsø.
Det er avsatt egne forskningskvoter som kan fiskes i forbindelse med forsøkene.
Til å utføre forsøkene ønskes tilbud på en tråler som må være utrustet med funksjonelt fiskeleitingsutstyr, trålinstrumentering (inkl. trålsonar) og pelagisk trål. Fartøyet må kunne operere bunntrål med samme tråldører som for pelagisk trål. Ved valg av fartøy vil det bli lagt vekt på trålutrustning, erfaring fra fiske med pelagisk trål og hvordan fartøyet er tilrettelagt for prøvetaking av fangst. Fartøyet må være bemannet for vanlig drift og ha lugarplass for 4 ekstra personer. Mannskapet må være behjelpelig med tilrigging av redskap og om nødvendig prøvetaking av fangst (sortering og lengdemåling).
Reder skal dekke alle utgifter til egen bemanning, redskap, bunkers og vanlige driftsutgifter.
I forsøksperioden kan det fiskes og leveres inntil 260 tonn torsk, 75 tonn hyse, 50 tonn sei. Kvantum torsk, hyse og sei er særskilt avsatt til forsøkene og har ikke sammenheng med fartøyets egne kvoter. Ved fiske og levering av forskningskvoter skal Fiskeridirektoratet ha en representant om bord i fartøyet, evt. kan direktoratets prosjektansvarlig gi nærmere instruks for disse forhold.
Det betales ikke økonomisk kompensasjon i form av døgnleie i avtaleperioden. Kompensasjonen vil skje i form av verdien av fangstinntekter (inntekter fra levering av forskningskvoter). For øvrig når det gjelder fangstfordeling, se kap III.
Forsøkene skal foregå i Barentshavet i perioden 10. ? 24. oktober 2011. Toktet startes og avsluttes i Tromsø.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport, Utleie

Drift, Redskap

Tromsø, Troms

Avsluttet: Mandag 31. Oktober 2011