Snekker, Taktekker, Vanntetting i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

710 Siste år
165 Siste 3 mnd
57 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Lekkasje i tak over stue / oppholdsrom (haster) tr.heim sentrum

Registrert Dato: Tirsdag 29. November 2011

Har en lekkasje i taket over stue / oppholdsrom. Jeg har revet himmling (panel), fjernet dampsperre, tørket opp rommet med varmeovn og av-fukter, men dessverre kommer det ennå vann inn ett eller annet sted.

Hadde for 6-8 uker siden en taktekker innom og tettet en flenge i pvc folien som ligger på taket, da jeg trodde dette var årsaken. Det viste seg at det ennå lakk mye vann selv etter denne jobben så jeg funderte på om det kunne være den ene øvre delen av taket. I forrige uke (47) fikk jeg lagt på tjærepapp og sveiset dette. i går 28/11 så jeg fort at det ennå lakk på undersiden av taket. Trenger desperat hjelp til å få ordnet dette snarest.

Det jeg hovedsaklig trenger hjelp til er å finne ut hvor lekkasjen kommer ifra og hvordan jeg kan på kjappest måte kan ordne opp i dette.

Har du eventuelt kontakter som muligens kan hjelpe meg så kom gjerne med tips om dette. Som tidligere nevnt, dette er en haste jobb da det bor mennesker i leiligheten og som gjerne vil benytte dette rommet snarest.

Ring for avtale om befaring.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker, Taktekker, Vanntetting

Befaring, Dampsperre, Lakk, Oppholdsrom, Panel, Stue, Taktekker, Vann, Varmeovn

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Fredag 09. Desember 2011