Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gjerder og Porter, Glassarbeider, Gulv, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Solskjerming, Stålarbeider, Taktekker, Utleie, Ventilasjon i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Lervigskvartalet

Det skal prekvalifiseres entreprenører til konkurranse om en totalentreprise kontrakt etter NS8407.
Stavanger kommune skal stå for en utbygging av Lervigskvartalet. målet er at dette skal bli Storhaugs nye møteplass med tjenestetilbud og møteplasser som inviterer til aktivitet og opphold.
Området er et kvartal i Storhaug bydel innerst i Lervig, ca. 1, 5 km fra Stavangers sentrumskjerne. Kvartalet er formet av Ryfylkegata, Haugesundsgata, Rennesøygata og Breivikveien, og har et areal på ca. 30 daa.
Hensikten med prosjektet er å utvikle et kvartal på Lervig i Stavanger øst, til offentlige funksjoner og butikk. Kvartalet er avgrenset som plan 2692, og inneholder i dag Lervig sykehjem i tillegg til det tidligere administrasjonsbygget som var til knyttet Tinfabriken. både administrasjonsbygget og sykehjemmet skal videreføres og bevares
Hovedformål med prosjektet er å tilrettelegge for etablering av:
- Barneskole 1. - 7. Trinn (B21. Skole, 21 klasser, ca. 630 elever inkl. særskilt tilrettelagt opplæringstilbud (stolt) med ca. 40 elever)
- Barnehage (6 avdelinger)
- Idrettshall/flerbrukshall
- nærbutikk
- Kontor
- lokaler for bydelsfunksjoner
- Offentlig parkeringsanlegg Alle disse funksjonene inngår i samme bygningskropp. Totalt bta ca 26. 000kvm.
Tomtesituasjon
Lervigskvartalet ligger innenfor Haugesundsgaten, Breivikveien, Rennesøygaten og Ryfylkegaten. Det skal fjernes ca 110. 000 m3 fjell, løsmasser og forurensede masser.
Grunnentreprisen er en egen utførelsesentreprise. Dette ble utlyst høsten -20, og Stangeland Maskin er tildelt oppdraget. Sannsynlig oppstart april -21.
Kostnader
Utbygging av Lervigskvartalet er forankret i Handlings- og økonomiplan 2020 - 2023, hØp, vedtatt av Stavanger kommunestyre den 16. 12. 2019, sak 61/19.
Estimert prosjektkostnad er bevilget med totalt kr. 768 millioner #URL0#.
Anbud id:
713656
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Mandag 19. April 2021

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud