Blikkenslager, Gulv, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2253 Siste år
774 Siste 3 mnd
237 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Lettvegg mellom oppvarmet og uoppvarmet rom + gulvlisting

Registrert Dato: Fredag 16. April 2010

1. Ønsker å dele opp et kvadratisk lokale i to gjennom oppsett av en lettvegg. L: 4,6m H: 2,6 (5% helning tak, slik at det er høyere på en siden og går noe nedover). Det skal være innerdør i lettveggen med minst 80 cm åpning.

2. Ønsker å liste hele lokalet med litt kraftig sølvfarget aluminiumslist/dekklist (2 vegger av 8,6m og 2 av 4,6m). Ingen stikk-kontakter som må "rammes" inn/kappes til (de er høyt montert). Lokalet er litt røff mur og har industripreg.

Mer detaljer om lettveggen:
Ønsker noe luftisolasjon og ikke minst kraftig lydreduksjon, samt en viss brannsikkerhet. Derfor ønskelig med 2 lag sponplater på ene siden (A60), med glava isolasjon og nytt lag sponplater på andre siden. Fuging/branninsolasjon av åpninger.

Tilbudet kan være med både materialer, dør og lister og inntransport. Nøkkel kan gis for fri tilgang i byggeperioden slik at materialer etc kan taes imot uten hjelp fra byggherre. Pga nylagt gulvbelegg og litt ømfintlig utstyr på plass ønskes det at all saging etc. uføres på utsiden av lokalet eller på forhånd.

Ved god jobb vil det også kunne bli flere/andre oppdrag.

Ønsker å få tilbud omgående og oppstarten kan skje umiddelbart. Tilbud kan aksepteres før fristen dersom det kommer inn noe som virker gunstig og kan utføres raskt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere