Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Leverandørkonferanse om nytt sykehus i Drammen

Helse sør-Øst rhf godkjente forprosjektrapporten i mars 2019 som grunnlag for videre arbeid. Prisjustert kostnadsramme for nytt sykehus i Drammen er 9 966 millioner kroner, inklusiv stråleenhet og ikke-byggnær ikt.
Rive- og oppryddingsarbeidene på sykehustomten er nå i gang og skal etter planen være ferdig i midten av oktober 2019. Forutsatt at reguleringsplanen blir godkjent i september, både i Drammen og Lier starter selve byggingen medio oktober 2019.
Prosjektorganisasjonen til Helse sør-Øst rhf ønsker nå å informere nærmere om videre anskaffelsesprosess og gå i dialog med markedet i tilknytning til de fem fagområdene - bygg, vvs, elektro, ikt og utstyr.
målet med dialogen er å forberede markedet så godt som mulig på videre prosess i bygging av nytt sykehus i Drammen, samt få innspill fra markedet på mulige løsninger på utvalgte områder/kartlagte behov, samt å kunne få innspill på hensiktsmessig gjennomføringsmodeller.
Sykehusbygg hf, på vegne av Helse sør-Øst rhf, i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling inviterer derfor til en ny Leverandørkonferanse om nytt sykehus i Drammen.
Anbud id:
584844
  • Sted:
    Drammen
  • Registrert:
    Lørdag 18. Mai 2019

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud