Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Levering av flyttetjenester 201009721

Konkurransen gjelder flyttetjenester for i all hovedsak flytting av kontorarbeidsplasser, samt noe flytting av arkiv og øvrige kontor og møteromsmøbler.
Oppdragsgiver skal i løpet av mars? Mai 2011 gjennomføre to større flytteprosesser og konkurransen deles følgelig opp i to tjenestegrupper.
Tjenestegruppe a: Flytting Gyldengården
Bakgrunn for konkurransen er at oppdragsgiver ved helse- og sosial og nav etablerer nytt felles kontorbygg for sin virksomhet i Kristiansand kommune, Gyldengården. Bygget forventes klart for innflytting i løpet av den første helgen i mars, altså i tidsrommet 4.? 6. Mars 2011.
10 av oppdragsgivers enheter inkludert nav-kontoret får sine nye arbeidsplasser i bygget. Kontorbygget vil samlet ha ca 450 arbeidsplasser.
Tjenestegruppe b: Flytting rådhuskvartalet
i forbindelse med rehabilitering/bygging av nytt rådhuskvartal, må store deler av kommuneadministrasjonen flytte til midlertidige lokaler i sentrum av Kristiansand by. Tidspunkt for flyttingen er ikke endelig avklart ennå, men forventes gjennomført i løpet av mai måned 2011. Flytteperioden forutsettes konsentrert over en periode på ca en uke og vil berøre ca 250 arbeidsplasser.
Se konkurransgrunnlaget for ytterligere opplysninger om anskaffelsen
Anbud id:
125226
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Fredag 19. November 2010

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud