Transport i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

664 Siste år
256 Siste 3 mnd
68 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Levering av flyttetjenester 201009721

Registrert Dato: Fredag 19. November 2010

Konkurransen gjelder flyttetjenester for i all hovedsak flytting av kontorarbeidsplasser, samt noe flytting av arkiv og øvrige kontor og møteromsmøbler.
Oppdragsgiver skal i løpet av mars ? mai 2011 gjennomføre to større flytteprosesser og konkurransen deles følgelig opp i to tjenestegrupper.
Tjenestegruppe A: Flytting Gyldengården
Bakgrunn for konkurransen er at oppdragsgiver ved helse- og sosial og NAV etablerer nytt felles kontorbygg for sin virksomhet i Kristiansand kommune, Gyldengården. Bygget forventes klart for innflytting i løpet av den første helgen i mars, altså i tidsrommet 4. ? 6. mars 2011.
10 av oppdragsgivers enheter inkludert NAV-kontoret får sine nye arbeidsplasser i bygget. Kontorbygget vil samlet ha ca 450 arbeidsplasser.
Tjenestegruppe B: Flytting Rådhuskvartalet
I forbindelse med rehabilitering/bygging av nytt Rådhuskvartal, må store deler av kommuneadministrasjonen flytte til midlertidige lokaler i sentrum av Kristiansand by. Tidspunkt for flyttingen er ikke endelig avklart ennå, men forventes gjennomført i løpet av mai måned 2011. Flytteperioden forutsettes konsentrert over en periode på ca en uke og vil berøre ca 250 arbeidsplasser.
Se konkurransgrunnlaget for ytterligere opplysninger om anskaffelsen

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Arkiv, Flyttetjenester, Flytting, Kontor, Kontorbygg

Kristiansand S, Vest-Agder

Avsluttet: Torsdag 09. Desember 2010