Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Transport i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Levering av grusmasser - rammeavtale

Hå kommune planlegger å inngå en 2-årig rammeavtale med opsjon for ytterligere 1+1 år om kjøp av grusmasser, samt levering av returmasser i forbindelse med kommunaltekniske bygg og anlegg i egenregi, innen vva - og grøntsektoren i hå kommune.
Andre kommunale foretak og virksomheter forutsettes å kunne benytte seg av avtalen dersom de ønsker dette. Rammeavtalen har et kalkulert økonomisk omfang på kr 7-9 millioner kroner inkludert opsjoner, ut fra tidligere innkjøp og planer. Avrop skjer etter nærmere bestilling fra oppdragsgiver sin side.
Tilbudet skal også inkludere noe transport av masser fra eget pukkverk.
Leverandøren skal levere fra samme lager eller lager med kortere transportavstand i hele perioden. Dersom samme lager ikke kan opprettholdes gjennom hele avtaleperioden, vil det kunne ses på som mislighold og avtalen kan sies opp. Dersom leverandøren må endre lager, skal dette varsles med 3 måneders frist. Det samme gjelder for massedeponi.
Kommunen tar forbehold om fritt å kunne lyse ut større anleggsarbeid med leveranser på anbud.
Dersom noe er uklart i konkurransedokumentene, og særlig under "tildelingskriterier", ber vi om at leverandør snarest mulig sender spørsmål i Mercell, slik at vi kan oppklare dette.
Anbud id:
681853
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 13. November 2020

Lignende oppdrag i Rogaland

3 anbud