Prosjektleder i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

245 Siste år
88 Siste 3 mnd
21 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

levering av miljøfyrtårn sertifiseringstjenester

Registrert Dato: Onsdag 19. September 2012

Formålet med anskaffelsen er å gi kommunale og private virksomheter i Lillehammer, Øyer og Gausdal kommuner tilgang til godkjente miljøfyrtårnsertifisører.
Valgte leverandører skal miljø-sertifisere og re-sertifisere kommunale virksomheter men også få mulighet til å gjør det for andre offentlige og private virksomheter i de tre samarbeidende kommunenes geografiskområder etter Miljøfyrtårns gjeldende regler.
Leverandørene blir presentert på kommunenes internettsider.
Kommunenes ha som mål å ha også egne sertifisører, og de kommer til å gjennomføre sertifiseringer de har kapasitet til å gjennomføre, men utover dette vise til de eksterne sertifisører det er inngått avtale med. Dette innebærer at det er virksomheten som skal sertifiseres og leverandøren av sertifiseingstjenesten som er parter i leveransen av tjenesten. Oppgjør for tjenesten faktureres virksomheten direkte. Oppdragsgiver er ikke part i tjenesteleveransen.
Samarbeidskommunene formål med anskaffelsen er å fremskaffe nødvendig rammeavtale for sertifisering og re-sertifisering av virksomheter på det kommunale geografiskområde.
Konkurransen gjennomføres fordi forespørselen etter sertifiseringer av private og offentlige aktører har økt betydelig de siste årene og fordi kommunene, gjennom sin miljøfyrtårnsertifisering plikter til «å ta ansvar for at det finnes tilstrekkelig sertifisør-kapasitet i regionen».
Lillehammer kommune har jobbet aktivt de siste årene og er nå godt i gang med sin sertifiseringsprosess med over 20 enheter sertifisert. Målsettingen er at alle kommunale virksomheter skal sertifiseres i løpet av kommende år. Gausdal og Øyer har også begynt. (se detaljer på sertifiserte virksomheter i vedlegg 1).
Lillehammer regionen har pr dagsdato nærmest 70 sertifiserte virksomheter.
På bakgrunn av dette over er det vanskelig å anslå hvilket omfang som kan forventes

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Leverandører, Rammeavtale, Sertifisering, Sertifiseringer

Østre Gausdal, Oppland

Avsluttet: Fredag 28. Desember 2012