Entreprenør, Radon i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

504 Siste år
173 Siste 3 mnd
38 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Levering og analyse av sporfilm til radonmåling

Registrert Dato: Fredag 19. April 2013

Oppdragsgiver innbyr til åpen anbudskonkurranse i for følgende ytelse: Levering og analyse av 1160 lukkede sporfilmer til måling av radon. Anskaffelsen klassifiseres som vare- og tjenestekjøp.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet (som for eksempel hvordan du skal gi tilbud), ta kontakt med Visma Support på tlf: 0047 4000 6814 eller på e-post til: support.tendsign@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Radon

Analyse, Anbudskonkurranse, Elektronisk, Fører, Maling, Måling, Utløp

Tunhovd, Buskerud

Avsluttet: Mandag 20. Mai 2013