Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Levering og montering av vegbelysning (s-e-10)

Som ledd i arbeidet med utbygging av E6 Trondheim - Stjørdal, parsell Stjørdal, ønsker Statens vegvesen Region midt som byggherre, et samlet tilbud på levering og montering av veglysmaster og veglysarmaturer for denne parsellen. Veganlegget er under bygging og skal gjennomføres i tiden 2010 - 2014.
Parsellen omfatter samlet ca. 1300 m 2-felts E6, 4350 m 4-felts E6/E14, 2700 m lokalveger og 500 m g/s-veg. Vegprosjektet omfatter også 2 tunneler (værnestunnelen og Tangtunnelen), men belysning i disse tunnelene er ikke en del av denne veglysentreprisen.
Vegarbeidene er omfattet av 5-6 delentrepriser, og tidspunkt for leveranse/montering av veglys må derfor koordineres og tilpasses framdriften for de enkelte vegentrepriser. Setting av fundamenter samt legging av trekkerør/kabel er inkludert i de ulike vegentrepriser og er således ikke en del av denne veglysentreprisen.
Denne anskaffelsen er basert på aktuelle referansestrekninger i prosjektet. Tilbyder skal tilby optimal armatur på de ulike referansestrekningene basert på vedlagte normalprofil, lampepunkthøyde og de krav som forøvrig er oppgitt i konkurransegrunnlaget. Med bakgrunn i lysberegning for tilbudt armatur beregnes videre antall armaturer, stolper, avskjæringsledd og annet tilbehør for hver referansestrekning.
i konkurransegrunnlaget er det gjort forenklinger ved at det som grunnlag kun er tatt ut de viktigste delstrekningene i prosjektet med representative normalprofiler. Foruten omtalte delstrstrekningene vil entreprisen også inkludere noen korte delstrekninger, rasteplass og fortettinger som følge av kryssområder og utvidelser mv, uten at dette vil utgjøre særlig endring av samlet omfang.
Oppdragsgiver forebeholder seg retten til å gjøre forandringer når det gjelder bestykning på bakgrunn av endringer i detaljeringsfasen og evt. Nye krav.
Anleggene overleveres i prøvd og fult driftsferdig stand.
Kontraktstype for denne entreprisen: Enhetspriskontrakt (NS3430)
Anbud id:
129818
  • Sted:
    Stjørdal
  • Registrert:
    Fredag 7. Januar 2011

Lignende oppdrag i Trøndelag

1 anbud