Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Liland skole. nytt luftbehandlingsanlegg.

Det skal installeres et nytt ventilasjonsaggregat i deler av Liland skole. Aggregatet skal plasseres i kjellere, i det som er et tilfluktsrom. Dette medfører at inntak/avkast og alle gjennomføringer for kanaler og rør skal monteres slik at de kan demonteres og åpningene lukkes ved hjelp av hurtiglukkeventiler eller godkjente luker innen 72 timer.
Nytt inntak etableres i ny luke fra tilfluktsrommet. Dette føres ut og opp i nytt inntakstårn som utstyres med innvendig montert inntaksrist.
Nytt avkast etableres i eksisterende luke fra tilfluktsrom og utstyres med avkastrist i ny avkastkasse.
Tilkoblingene for inntak og avkast må utføres med godkjente luker som kan lukkes i nødstilfeller. Dvs. At kanalen skal kunne demonteres for stengning av luken. Dette muliggjøres ved en fastmontert flens for til-/frakobling av kanaler. på den andre siden av lukeåpningen er selve luken montert med hengsler, slik at man kan lukke luken fra innsiden.
i tillegg til rigg og drift for alle fag, består generalentreprisen av grunn og betongarbeider, vvs, elektro/sd-anlegg mm (se vedlagte filer).
Åpen tilbudsbefaring på skolen avholdes tirsdag 05. 04. 11 kl 10. 00. Innleveringsfrist er tirsdag 12. 04. 11 kl 12. 00. Planlagt byggestart uke 22 og ferdigstillelse er planlagt til uke 27. For ytterligere filer (g-prog) etc kontakt Sweco v Stein Bendiksen tlf (info fjernet).
Anbud id:
139175
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Onsdag 23. Mars 2011

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud