Møbelsnekker i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

41 Siste år
8 Siste 3 mnd
4 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Lillehammer helsehus - Møbler til kontor og helseinstitusjon

Registrert Dato: Fredag 01. Februar 2013

Lillehammer kommune, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr med dette til åpen anbudskonkurranse for kjøp av møbler til Lillehammer helsehus.
Lillehammer kommune oppgraderer Lillehammer helsehus med et nybygg på 5500 m2 med to dagavdelinger med til sammen 28 dagplasser, og to sengeavdelinger med 20 plasser i hver, til sammen 40 døgnplasser med fellesarealer. Det bygges også en stor forsamlingssal og ny kantine. Det blir også foretatt en viss oppgradering av deler av eksisterende bygningsmasse med blant annet avvikling av 2-sengsrom, tilrettelegging av spesialenheter og en del nye kontorer.
Pasienttallet utvides ikke og det forusettes en del gjenbruk av møbler og utstyr fra eksistende bygg til nybygg. Tross dette er det aktuelt å gå til anskaffelse av en del nye møbler.
Denne konkurransen omfatter ikke gardiner.
Slik dagens fremdriftsplan foreligger skal nybygget være ferdig til påske 2013 og ombygging skal være ferdig i løpet av sen høst 2013.
Oppdragsgiver skal anskaffe helseinstitusjonsmøbler til nye sykehjemsavdelinger dvs fellesarealer for beboere ved Lillehammer helsehus, og til kontorer og kantine samme sted.
se konkurransedokumenter
se konkurransedokumentene

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Møbelsnekker

Anbudskonkurranse, Anskaffelse, Bygg, Bygningsmasse, Kontorer, Nybygg, Ombygging, Oppgradering, Utstyr

Lillehammer, Oppland

Avsluttet: Fredag 08. Februar 2013