Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Steinlegger i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1164 Siste år
330 Siste 3 mnd
105 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Lisleby allé

Registrert Dato: Fredag 16. Oktober 2009

Det skal etableres gangvei og fortau fra Torpedalsveien og forbi Lisleby samfunnshus. Totalt en strekning på ca 600 meter.
Traseen er planlagt, men entreprenør må selv sørge for det nødvendig til opparbeidelsen.
Gangvei opparbeides på eksisterende grøntareal langs sentralidrettsanlegget, mens fortauet etableres langs en gruslagt parkeringsplass. Det må fjernes trær på strekket, i alt 7 trær av forskjellig type og størrelse. Langs gressfotballbanen så skal man bevege seg innenfor eksisterende gjerde. Dette gjerdet må erstattes og plasseres i mellom fotballbanen og gangstien. På topp gjerde skal det etableres ballnett. Dette skal være minst 6 meter. Langs gressbanen er det 2 kummer som må flyttes nærmere fotballbanen. Disse skal kobles på eksisterende overvannsledning. Ved parkeringsarealet så trekkes gangveien ut til veibanen og vi etablerer et fortau videre forbi samfunnshuset. Det skal settes granittkantstein både mot veiarealet og mot parkeringsarealet 13cm vis mot vei og 16cmv is mot parkeringen. Totalt er det ca 325 meter gangvei og 275 meter fortau. Det eksisterer en trafostasjon på strekningen. Denne vil ikke bli berørt, men det antas å være kabler i bakken. Det må graves forsiktig og kablene skal ikke bli berørt.
Det ønskes også å avrette og asfaltere et gangareale på ca 100 meter i 3 meters bredde. Dette skilles ut som en egen pris, men tas med som en del av totalsummen.
Entreprenør må selv sørge for kabelpåvisning og må
Utførelsen skal følge de krav som eksisterer i håndbok 018.
Fredrikstad kommune forbeholder seg retten til å gjennomføre hele eller deler av prosjektet.
Tilbudet leveres i lukket konvolutt merket "gangvei og fortau i Lisleby allé"

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere