Rørlegger, Snekker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

826 Siste år
205 Siste 3 mnd
60 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Liten fuktskade, firma som kan tilby både rørlegger og snekkertjeneste

Registrert Dato: Fredag 16. Desember 2011

Vi har tatt kontakt med forsikringsselskapet vårt i og med at vi for en stund tilbake oppdaget flekker på kjøkkentaket vårt (bad i 2. etg. Over kjøkken), etter at takstmann fra fors.

Selskap var på besiktigelse mente han at sluket på badet ikke hadde blitt lagt riktig, membran var smurt på inne i sluket og ikke rundt. Det som må gjøres er å bytte sluk og påføre membran riktig og dette er noe vi egentlig kan gjøre selv men ønsker at det skal bli gjort av en fagmann. Nede på kjøkkenet må takplatene fjernes og se om det er fuktskade slik at materialene inne i taket må byttes ut eller om det bare må tørke. Sette på nye takplater.

Det vi ønsker er besiktigelse slik at en fagmann kan vurdere om det takstmannen mener må gjøres er alt, eller dersom det er mer kostnader eller arbeid knyttet til reparasjon av fukskadene må vedkommende (firmaet) ta kontakt med forsikringsselskapet slik at de kan utbetale de pengene som reparasjonene vil koste.

Siden vårt forsikringsselskap har utbetalt penger til oss istedenfor at de skal hyre et firma som skal ta seg av utbedringene må alt gå gjennom oss frem til "dere" har vært og sett om dere mener at det trengs mer utbedringer enn det forsikringsselskapet mente. Vi trenger hjelp snarest så førstemann til mølla!

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rørlegger, Snekker

Fagmann, Fuktskade, Kjøkken, Membran, Reparasjon, Sluk, Takstmann

Sarpsborg, Østfold

Avsluttet: Tirsdag 17. Januar 2012