Maskinentreprenør, Transport i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

781 Siste år
200 Siste 3 mnd
65 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

LO-11-07: Septikrenovasjon

Registrert Dato: Tirsdag 27. September 2011

Lom kommune ønsker å innhente anbud på tømming av slam fra private slamavskillere (septiktankar), private renseanlegg og kommunale renseanlegg. Arbeidet omfatter tømming av slamavskillere / tette tanker og transport av slam til Fossbergom renseanlegg. Drift av anlegg for langtidslagring/kompostering av slam i Haugholet.
 
Lom kommune har anlegg for avvatning av slam ved Fossbergom reinseanlegg. Det er her kapasitet til alt slam frå slamavskillere, tette tankar, kommunale og privatereinseanlegg i Lom kommune. Skjåk kommune leverer slam frå sine reinseanlegg til anlegget etter nærare avtale med Lom kommune.  
 
Lom kommune har inngått forpliktande avtale med Tine meieriet Lom og Skjåk slik at dei leverer slam til Fossbergom reinseanlegg. Transport og levering av slam i denne entreprisen må tilpassast og koordinerast med levering av slam frå Tine meieriet
 
Lom kommune har godkjent behandlingsanlegg for langtidslagring / kompostering av avvatna slam i Haugholet i Lia. Transport av avvatna slam frå Fossbergom reinseanlegg til Haugholet blir ikkje omfatta av denne entreprisen.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
I hehold til konkurransegrunnlaget

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maskinentreprenør, Transport

Anlegg, Drift, Renseanlegg, Slam, Tanker, Tømming, Transport

Garmo, Oppland

Avsluttet: Fredag 02. Mars 2012