Elektriker, Entreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5861 Siste år
1927 Siste 3 mnd
490 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Loftsutbygging bygård, grünerløkka - oslo

Registrert Dato: Mandag 07. Mars 2011

På vegne av Sameiet og Tiltakshaver for loftutbyggingen ønskes en tilbakemelding på om Deres firma er interessert i å gi et anbud på følgende oppdrag som i hovedsak består av:

1. Innrede et råloft i 5 etasje i en bygård til bolig. BRA ca 55 kvm, brutto gulvflate ca 77 kvm.

2. Utføre prosjekterte branntekniske tiltak (gips under trappeløp og etasjeskille i kjeller, skifte 8 inngangsdører og en kjellerdør til branndører, montere sentral brannalarm).

3. Skifte utvendig tak inklusiver renner, nedløp, snøfanger og hetter.

4. Male fasaden og vinduer utvending inkl. utbedre noen mindre skader i fasadens murpuss.

Det ønskes i utgangspunktet en totalentreprise som inkluderer tømmerarbeid, rørlegger, flislegger, blikkenslager, elektriker og arbeid på fasade og vinduer, men noe av arbeidet må trolig også prises etter medgått tid og materialer.

Det kreves ansvarsrett i tiltaksklasse 2 på tømmer- og murarbeid.

Det kreves også uavhengig kontroll av utført tømmer- og murarbeid. Kontrollerende firma må ha sentral godkjenning tiltaksklasse 3.

Rammetillatelse er mottatt den 28.02.2011 fra Oslo kommune og prosjektet er ferdig prosjektert og kontrollert av uavhengig firma både mhp. brannteknisk prosjektering og byggeteknikk (statiske beregninger, lyd, byggtekniske detaljer ved terrasse, brannvegger, rømningsvei, med mer).

Det er utarbeidet målsatte arbeidstegninger (mål 1:50) for alle disipliner inkl. rørleggerarbeid, vvs, og elektrisk anlegg.

Sameiet er med denne henvendelsen interessert i å komme i kontakt med firma som er interessert i å gi anbud på dette tiltaket. Interesserte firma vil få oversendt en detaljert forespørsel med tegninger og beskrivelser.

Det kan tilrettelegges for en befaring.