Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, IT/Web og Support i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Logg- og nettanalyse HMN

Oppdragsgiver ønsker tilbud på logganalyseverktøy. Anskaffelsen omfatter en 24/7 overvåkningstjeneste som skal bidra med å ivareta Helse Midt-Norge sine systemer ved cyberhendelser. Tjenesten vil omfatte, men er ikke nødvendigvis begrenset til, overvåking, loggføring, deteksjon, varsling og respons i forbindelse med beskyttelse av digital infrastruktur. målet med anskaffelsen er å nyttiggjøre seg informasjon som er logget i Splunk, samt ha en sanntidsanalyse av nettverkstrafikken. Det skal kunne gi hemit en oversikt på hva som skjer og er i ferd med å skje i vårt miljø, av både ønskede og uønskede hendelser. Ettersom Kunde har en sentral Splunk-løsning, vil det være en sentral installasjon av logganalyseverktøyet som er ønskelig. Dette vil være hensiktsmessig med tanke på drift av løsningen.
løsningen må håndtere logger fra 250 enheter og ha mulighet for utvidelse på inntil 500 enheter i avtaleperioden.
Vi ønsker også en ids tjeneste der en eller flere ids-sensorer blir plassert i vårt nettverk. Nettverkstrafikken som skal overvåkes blir levert fra hemit, og speiles ut til sensoren fra en switch eller en nettverkstap. Det må også være 24/7 overvåking og monitorering av innholdet i Kundens Splunk-løsning.
For nærmere beskrivelse se bilag 1 - «Kravspesifikasjon» og bilag 7 - «Samlet pris og prisbestemmelser».
Anbud id:
622085
  • Sted:
    Trondheim, Steinkjer Namsos, Frøya, Osen, Oppdal, Rennebu, Røros, Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun, Malvik, Selbu, Tydal, Meråker, Stjørdal, Frosta, Levanger, Verdal, Snåsa, Lierne, Røyrvik, Namsskogan, Grong, Høylandet, Overhalla, Flatanger, Leka, Inderøy, Indre Fosen, Heim, Hitra, Ørland, Åfjord, Orkland, Nærøysund  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 12. Desember 2019

Lignende oppdrag i Trøndelag

1 anbud